promo_product

Хранителна добавка морски магнезий с червена лоза 200мл

AlgoSource

promo_product
64%
19.99лв
беше 54.99
  • Описание

  • Допълнителна информация

Естествен морски магнезий в йонна форма (Mg2+), единствената форма на магнезий, която може да бъде усвоена от тялото, съвместим с режими на хранене без сол поради ниското съдържание на натрий. С гарантирана отлична бионаличност без неблагоприятни храносмилателни ефекти. Червените лозови листа традиционно се консумират под формата на билков чай заради ползите за кръвообращението. Техните екстракти са известни с това, че помагат за поддържане на добро кръвообращение и ефективна микроциркулация на подкожните вени. Морският магнезий с ниско съдържание на натрий идва от остатъчна морска вода от солниците Геранд, традиционни и естествени басейни за събиране на сол. Тези води са най-естествено концентрирани в минерали и микроелементи, включително и морски магнезий.

Предназначение на продукта: допринася за нормалното функциониране на нервната и венозната система, допринася за нормалната функция на мускулите.

Препоръчителен дневен прием: 2 флакона на ден, разредени в чаша вода или сок. Оптимална продължителност на прием 60 дни. Разклатете добре преди консумация. Курсът на прием може да се подновява няколко пъти в годината, колкото е необходимо.

Дневният прием осигурява (20ml): екстракт от листа червена лоза (vitis vinifera var. Tinctoria) 400mg, магнезий 150mg (40%), натрий < 12mg

* Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal)

Нетно количество: 200ml (20 флакона х 10ml)

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на светлина и топлина.