Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Морски магнезий с B6 + B9 + морски калций

Снимки

Морски магнезий с B6 + B9 + морски калций 40 капсули

Оставете коментар

Наличност: В наличност

10,99 лв.
Без парабениБез оцветители или синтезирани вещества придаващи аромат

Подробности

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Подпомага за намаляване на умората*.

На основата на морски магнезий, литотамин, морска вода и витамини.

Магнезият и калцият допринасят за нормалната функция на мускулната система.

*Витамин В6, Витамин В9 и магнезият оказват благоприятен ефект за намаляване на умората.

Продуктите на Biotechnie отговарят на много строги стандарти за качество. Техните съставки са разработени на научна основа.

• Морският магнезий е формата с най-високо съдържание на натурален магнезий (52%). Той оказва благоприятен ефект както върху нервната система, така и върху мускулната система. Той допринася при борбата със стреса и за производството на физическа и умствена енергия на нашия организъм.

• Литотамниумът е водорасло, съдържащо повече от 19 олиго-елементи. Неговото богатство на бионаличен калций го прави ценен съюзник в борбата с болките, дължащи се на липсата на калций. Той допринася за пълното реминализиране на организма.

• Прахта от черупка на стрида, освен че е отличен източник на олиго-елементи (фосфор, мед, желязо и цинк), също е богата на таурин. Тази киселина намалява уязвимостта към стрес, бори се срещу астенията и подпомага междуклетъчното навлизане на магнезия.

• Витамините от група В (В6, В9) играят важна роля в съхраняване на твърдостта на костите, за поддържане на нервната система и срещу умората.

Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 2 капсули дневно с голяма чаша вода.

Дневният прием осигурява (2 капсули): магнезий 300mg = 120%**, литотамин на прах 400mg, от които калций 120mg = 8%**, морска вода на прах 80mg, Витамин В6 2mg = 20%**, фолиева киселина (Витамин В9) 200µg = 50%**. **РКП: Референтни количества за дневен прием.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: На сухо място, далече от източници на топлина.

Допълнителна информация

Производител COSMEDIET-BIOTECHNIE SAS
Търговска марка BIOTECHNIE
Съставки Съставки в 1 капсула: магнезиев оксид от морски произход 150mg, литотамин на прах (Lithothamnium calcareum) 200mg, морска вода на прах 40mg, антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид [нано], Витамин В6 1mg, фолиева киселина (Витамин В9) 100µg, обвивка на капсулата: растителен произход.
Може да съдържа следи от РИБА, РАКООБРАЗНИ, МЕКОТЕЛИ.
Продуктов № 270701
Нетно количество 21,65g (40 капсули)
Държава производител Франция

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Морски магнезий с B6 + B9 + морски калций 40 капсули

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Качество