Хранителна добавка за подобрена физическа форма преди тренировка 150мл

AlgoSource

42.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

Съдържа подсладител.

Активира всички мускулни и сърдечно-съдови функции, за да подобри представянето при тренировка. Предимствата на продукта съчетават висока концентрация на течен екстракт от спирулина, титриран във фикоцианини и морски магнезий с ниско съдържание на натрий. Тази уникална комбинация подпомага правилното функциониране на мускулната и сърдечно-съдовата функция, за да подготви тялото преди тренировка и да подобри производството на енергия по време на тренировка. Приемът на хранителната добавка за подобрена физическа форма преди тренировка подпомага тялото да вдигне прага на умора по време на спортно усилие и по този начин да увеличи съпротивителния си капацитет.

Предназначение на продукта: Подобрява мускулната и сърдечно-съдовата функция, допринася за намаляване на умората и подобряване на устойчивостта по време на тренировка, допринася за подобряване на концентрацията.

Препоръчителен дневен прием: 1 флакон на ден, от 1 до 5 дни преди спортна активност, в зависимост от нейната интензивност. Да се консумира чист или разреден във вода или плодов сок. Приемът може да се поднови няколко пъти в годината при необходимост.

Дневният прием осигурява (30ml): фикоцианини 75mg, магнезий 70mg (18,6%)*, натрий < 12mg

* Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal)

Нетно количество: 150ml (5 флакона х 30ml)

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на светлина и топлина.