Хранителна добавка за ускорено възстановяване след тренировка 150мл

AlgoSource

42.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

Съдържа подсладител.

Уникална формула, включваща морски магнезий концентрат с течен екстракт от спирулина, титриран във фикоцианини. Насърчава връщането към нормално сърдечно-съдово функциониране, което допринася за възстановяване на жизнеността и енергията на тялото. Позволява ускорено възстановяване на организма след физическо натоварване, преодоляване на силна умора и нервно напрежение. Концентрираният магнезий допринася за добра мускулна функция и по този начин намалява появата на крампи след тренировка.

Предназначение на продукта: подпомага възстановяване на нормалната мускулна и сърдечно-съдова функция, намалява появата на спазми, допринася за възвръщане на жизнеността.

Препоръчителен дневен прием: за консумация след физическо натоварване: 1 флакон на ден според необходимостта от възстановяване.

Дневният прием осигурява (30ml): фикоцианини 30mg, магнезий 200mg (53,3%)*, натрий 36mg

* Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal)

Нетно количество: 150ml (5 флакона х 30ml)

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на светлина и топлина.