best_seller

Имуно 3, 60 капсули

Рила Хербал ЕООД

best_seller

39.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

Препоръчителен прием: 1 или 2 капсули дневно.

При дневен прием от 2 капсули, една опаковка е достатъчна за 30 дни.

При дневен прием от 1 капсула, една опаковка е достатъчна за 60 дни.

Във времена на карантина и глобално разпространение на вируси, най-доброто което можем да направим за да защитим себе си и близките си е да повишим нивото на естествения си имунитет или с други думи казано, собствените си защитни сили. За жалост здравословния начин на живот не винаги е достатъчен и понякога е нужно да подпомогнем организма, особено по време на есенно – зимния сезон. Природата е особено богата на билки, които успешно подпомагат организма в борбата с вируси и бактерии.

Какви са ползите от употребата на тройна билкова формула „Имуно 3”?

Създадена по уникална билкова формула „Имуно 3“ е комбинация от три мощни по действие билки – Черен бъз, Котешки нокът и Златен корен. Тази комбинация подпомага:

• Повишаването на имунитета и намаляване периода на оздравяване
• Бързото облекчаване на симптомите на грип и настинка
• Имуномодулиращо, имуностимулиращо и противовирусно въздействие.
• Положителния ефект върху сърдечно-съдовата система
• Прочистването на токсините от червата
• Успокояването на симптомите на астма
• Приспособяването на тялото към средата на живот – студ, жега, инфекция, физически стрес и др.
• Борбата с умората, физическото и психическо изтощение
• Мощен контрол върху телесното тегло

Какво представлява тройна билкова формула „Имуно 3”?

„ Имуно 3“ е създаден с основната цел да подпомогне защитните сили на организма по един щадящ начин. Основата е натурален екстракт от широко познатия в България плод от Черен бъз, употребяван още от времената на нашите баби и прабаби, като мощен имуностимулант. Като подсилващи допълващи ефекта от черния бъз, са вложени екстракти от котешки нокът и златен корен, две билки също толкова ценни и с огромни ползи за организма.

Какви са съставките на тройна билкова формула „Имуно 3”?

Черният бъз ( Sambucus nigra) носи още гальовното прозвище „българският Жен-Шен „ и е един от мощните суперплодове виреещи на територията на България. Силно повишава имунитета и намалява периода на оздравяване, като подпомагат бързото подобряване на състоянието при настинки, грипни състояния, синузит, включително и хронична умора.

Котешкият нокът (Uncaria tomentosa) е всъщност лияна, която вирее в амазонските гори. Растението има свойството да прочиства токсините от червата, с което се превръща в мощно средство в борбата с храносмилателни смущения и поражения на дебелото черво. Успокоява пристъпите при астма, помага още при синузит, диария и главоболие.

Екстрактът от Златен корен се използва за повлияване на централната и периферна нервна система, като действа успокояващо. Билката е и силен адаптоген, тъй като подпомага тялото да се приспособи към промени в средата на живот – студ, жега, инфекции, физически стрес, надморски височини, бори умората, физическото и психическо изтощение, а от там се грижи и за здравето на сърцето.

Как се приема тройна билкова формула „Имуно 3”?

Препоръчителната дневна доза е 1-2 капсули перорално.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът не е лекарствено средство! Не е заместител на разнообразното хранене! Продуктът не се препоръчва на лица под 18 години, бременни и кърмещи жени! Не се препоръчва на лица алергични към някоя от съставките! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

От кого може да се приема продукта?

„Имуно 3” е подходящ както за мъже, така и за жени. Препоръчва се за лица над 18 години. 

* Разрешение от Българска Агенция по Безопасност на Храните за пускане на пазара № ЦУ2000352

Съхранение: След отваряне на опаковката, съхранявайте на сухо, защитено от слънчева светлина място и далеч от малки деца.