Интердентална четка за зъби 0.6мм 8бр.

Tepe Munhygienprodukter AB

10.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

Специализирана малка четка, разработена за почистване разстоянието между вашите зъби, където редовната четка за зъби не достига. Използването на интердентална четка всеки ден, като допълнение към вашата четка, е лесен и ефикасен начин да поддържате венците и зъбите си свежи и здрави. Почистването синтердентална четка предотвратява възпаление на венците, кухини и лош дъх. Може да ги използвате и за инпланти.

Изборът на интрадентални ( междинни ) четки TePe предлага възможност за всяка нужда - направете своя избор сред различни размери и модели. Междинните четки са разработени в сътрудничество с експерти по стоматология, за да осигурят най-голяма полезност и качество във всеки малък детайл. TePe вече празнува успешните междинни четки с цветно оформление и подчертани функции Какво представлява интерденталната четка?

Инерденталната четка е малка четка, специално разработена за почистване между вашите зъби, където редовната четка за зъби не достига. Използването на интердентална четка всеки ден, като допълнение към четката за зъби, е лесен и ефикасен начин да поддържате венците и зъбите си свежи и здрави. Почистването с междинна четка предотвратява възпаление на венците, кухини и лош дъх.

Използването на интердентални четки е доказано най-ефикасния начин за отстраняване на зъбната плака.

Стандартните интердентални четки Tepe включват 9 цветово кодирани размера, за да бъдат подходящи както за тесни, така и за по-широки междузъбни пространства.

Четките имат тел с пластмасово покритие за комфорт и безопасност при употреба. Ергономичната четка предлага стабилно захващане, което подпомага почистването с контролирани движения. Разработени са в сътрудничество с дентални специалисти като гаранция за максимална ефикасност, удобство и качество. Може да се използват и за импланти.

Как да използвате интерденталните четки?

Огънете леко четката когато почиствате между задните зъби. Не я връщайте до изходна позиция. Използвайте друга неогъната четка за предните зъби. Използвайте правилния размер, като косъмчетата трябва да се побират в междузъбното пространство без да използвате натиск.Прекомерното натискане и продължително огъване може да доведе до счупване на телчето и нараняване.


За TePe

TePe е шведска компания, основана през 1965 г. Разработва и произвежда висококачествени, функционални продукти за орална хигиена в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Тяхно виждане е хората да могат да запазят зъбите си за цял живот. Цел е да се повиши осведомеността за превантивната стоматологична помощ, интердиталното почистване и връзката между оралното и общо здраве. Чрез техните функционални качествени продукти, се стремят да направят доброто орално здраве възможно за всички.