Кето С8 MCT на прах 440г

Living Planet Distribution

95.99лв

Без глутенБез добавена захарБез млечни продукти
  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Предназначение: C8 или каприловата киселина е средноверижен триглицерид (MCT), който може лесно да се преобразува в енергия за клетките. Той произвежда три пъти повече кетони от обикновените MCT, което означава повече ползи като усилена енергия и метаболитно изгаряне. Кето C8 MCT на прах използва масло, извлечено от кокосови орехи, произведени без използване на разтворители или химикали. Следва изсушаване чрез пулверизиране върху акациево влакно, за да се придаде прахообразна консистенция. Акацията е идеална основа, тъй като е естествен пребиотик за подхранване на благоприятната микрофлора – и като бонус не повишава инсулина и не води до извеждане от кетоза.

MCT маслата са полезни за хора на кето режим на хранене - за енергийна подкрепа и мозъчна функция. Хората, които не са на кето режим на хранене, също биха могли да се възползват от MCT масло, с неговите положителни ефекти върху хормоните на глада и метаболитното здраве. Кето C8 MCT на прах е отличен за балансиране на нивата на глад и ситост и произвежда три пъти повече кетони от обикновения MCT, което означава повече ползи като енергия и метаболитно изгаряне.

Опаковката съдържа 44 порции.

Без глутен, млечни продукти и захар.

Препоръчителен дневен прием за възрастни: от 1 (10g) до 2 (20g) порции на ден.

Указание за употреба: добавете 10g (приблизително 4 супени лъжици) към 250ml гореща напитка по избор или добавете към смутита и рецепти за кетогенен тласък. Използвайте 1-2 порции на ден. За максимален ефект препоръчваме да не се приема с храни с високо съдържание на въглехидрати и захар.

Дневният прием осигурява 1 порция – 10g (приблизително 4 супени лъжици): кокосово C8 MCT масло на прах* 10g

Хранителна стойност за 1 порция 10g: Енергийна стойност 68,4kcal/285,9kJ, Мазнини 7g, от които наситени мастни киселини 7g, Въглехидрати 0g, от които захари 0g, Влакнини 2,49g, Белтъци 0,03g, Сол 0g.

Дневният прием осигурява 2 порции – 20g (приблизително 8 супени лъжици): кокосово C8 MCT масло на прах* 20g
*влакна от акация 30%

Хранителна стойност за 2 порции 20g: Енергийна стойност 136,8kcal/571,8kJ, Мазнини 14g, от които наситени мастни киселини 14g, Въглехидрати 0g, от които захари 0g, Влакнини 4,98g, Белтъци 0,06g, Сол 0g.

Хранителна стойност за 100g: Енергийна стойност 684kcal/2859kJ, Мазнини 70g, от които наситени мастни киселини 70g, Въглехидрати 0g, от които захари 0g, Влакнини 24,9g, Белтъци 0,3g, Сол 0,14g.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далеч от източници на топлина и влага.