promo_product

Коензим Q10 60 капсули

MEDIGRUEN NATURPRODUKTE GMBH

promo_product
31%
14.99лв
беше 21.59
ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА с коензим Q10, лецитин и ацерола. Енергия за повече жизненост
  • Описание

  • Допълнителна информация

Хранителните вещества в Коензим Q10 са необходими за клетките на тялото да преобразуват храната в енергия. Хранителната добавка е подходяща за хора в напреднала възраст и след изтощителни упражнения, Q10 подпомага възстановяването на клетките.

Положителни ефекти на Коензим Q10: подобрява сърдечната дейност, укрепва сърцето при сърдечна недостатъчност, подобрява при нарушение на сърдечния ритъм, последиците след инфаркт са по-малко, подобрява качеството на живот при стенокардия, подобрява високото кръвно налягане, предпазва от атеросклероза, поддържа лечението на заболяване на венците.

Препоръчителен дневен прием: 2 капсули на ден.

Препоръчителния дневен прием (2 капсули) съдържа: коензим Q10 60mg, лецитин 100mg, ацерола 480mg. ПДП - минимален препоръчителен дневен прием, според Наредбата за етикетиране на храните

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде превишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Съхранявайте на недостъпно място за малки деца.

Съхранение: На хладно, сухо и защитено от светлина място.