Коензим Q10 + витамини B комплекс + витамин C на прах 150г

NUTRISSLIM D.O.O

13.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА С ПОДСЛАДИТЕЛ

Коензим Q10 участва в процесите на пренос на енергия в клетките, като действа като антиоксидант . Витамин С е мощен антиоксидант, който предпазва клетките от стареене и подпомага за предотвратяване на окислителното увреждане от UV лъчите. Необходим е за нормалното функциониране на костите, зъбите, хрущялите, венците, кожата и кръвоносните съдове. B-комплекс е група от витамини, които са важни за нервната система. В допълнение към общата им функция, всеки от витамините В има и други важни роли в човешкото тяло. Фолиевата киселина е важна за нормалното функциониране на имунната система, както и за нормалното развитие на плода по време на бременност. Витамин В2 е важен за усвояването и метаболизма на желязото, освен това действа като антиоксидант и предпазва клетките от оксидативен стрес.

Предназначение на продукта: допринася за поддържането на нормалното състояние на зъбите, кожата, костите, допринася за нормалната функция на имунната система, за нормалното функциониране на нервната система, допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора, допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Препоръчителен дневен прием: разтворете 5g (1 чаена лъжичка) в чаша вода и изпийте.

Дневният прием осигурява (за порция 5g): Коензим Q10 25mg, Витамин B1 1,1mg (100%), Витамин B2 1,4mg (100%)*, Витамин В6 1,4mg (100%)*, Витамин В12 2,5µg (100%)*, Фолиева киселина 200µg (100%)*, Пантотенова киселина 6mg (100%)*, Ниацин (Витамин В3) 16mg (100%)*, Витамин C 750mg (937%)*

* Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal)

Нетно количество: 150g (30 порции)

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина