Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Qwell вода с колаген Shape

Снимки

Qwell вода с колаген Shape 500мл

Наличност: В наличност

2,79 лв.

При поръчка на 12бр. Qwell вода с колаген доставката е БЕЗПЛАТНА


Без консерванти

Подробности

Qwell Shape е уникално съчетание на минерална вода с уникален минерален състав, първокласен хидролизиран колаген Peptan ® и оптимална комбинация от ценни витамини и минерали, необходими за перфектната тренировка. Една напитка с освежаващ вкус на зелена ябълка и 100% без консерванти.

Qwell е разработена от водещи специалисти и са произведени с високотехнологично оборудване и минерална вода с богат минерален състав от извор DAGGIO, Primaluna (Lecco), Италия.
Изворът се намира в Алпите, в землището на община Интробио, провинция Леко, район Ломбардия, Северна Италия и е най-високият естествен извор в Европа, разположен на 1935 метра надморска височина.

Функционална безалкохолна напитка с хидролизиран колаген, витамини и минерали. С вкус на зелена ябълка.

Напитката осигурява:
• Ценни витамини минерали : Магнезий, Цинк и Витамин B12
• Освежаващ вкус на зелена ябълка
• Важен за нормалната функция на мускулите
• Подобрява метаболизма и производството на енергия
• Намалява чувството на отпадналост и умора
• Подобрява функциите на имунната система

Условия за съхранение: на проветриво място, защитено от замръзване и пряка слънчева светлина. След отваряне да се съхранява в хладилник и консумира в рамките на 24 часа.


Колагенът е основен градивен протеин в тялото, което му отрежда ключова роля за поддържането на оптимална функционалност и здраве. Той представлява над 30% от общите белтъци в нашия организъм като е най-изобилният от всички.

Колагенът е и най-важният компонент на съединителната тъкан, която изгражда гладката мускулатура на редица основни органи в тялото ни: сърцето, черния дроб и далака, стомаха, пикочния мехур и половите органи.

В човешкото тяло колагенът постоянно се възпроизвежда. След 25-годишна възраст този процес започва леко да се забавя, като отслабва прогресивно с напредване на възрастта. Възпроизвеждането на колаген намаля с приблизително 1,25% всяка година след навършване на 25 години. Когато наближим 40 години, тялото ни рязко забавя синтеза на колаген, а след 70-годишна възраст възпроизвеждането става неколкократно по-слабо.

Алтернативата е да осигуряваш допълнително колаген на тялото си. Можеш да възстановиш изчерпаните колагенови запаси, като приемаш допълнително колаген, който ще осигури естественото попълване на колагеновите запаси в тялото ти!

ВОДА С КОЛАГЕН QWELL – НАУКАТА В ДЕЙСТВИЕ


При производството на патентования продукт колагенова вода qwell се използва перфектно пречистена вода и висококачествен колаген на световно известната марка Peptan ®. Колагенът Peptan ® е под формата на най-високоусвоима, специално разработена нискомолекулна формула на биоактивни пептиди. Молекулното им тегло е от съществено значение за бързата им абсорбция след поглъщане, както и гаранция за високата им усвоимост и ефективност в организма.

Основното предимство на колагенова вода qwell е именно това, че добавеният колаген е в хидролизирана форма, която допълнително улеснява неговата усвояемост. Това двойно действие прави qwell много ефективна при възстановяването на колагеновата матрица в тялото ни. Проучванията показват, че това е най-ефективният начин да се стимулира възпроизводството на колаген в тялото.
Колагенова вода qwell е специално създадена за ефективното компенсиране на загубата на колаген и последиците от нея.

28% ПОВЕЧЕ ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА С ВОДА С КОЛАГЕН QWELL


В Япония е проведено проучване, в което участниците са разделени на две групи, без да знаят за това – едната група е третирана с реалния продукт, а другата чрез плацебо ефект. Проучването включва 33 жени на средна възраст и доказва, че колагенът Peptan® (който се използва в qwell!) увеличава хидратацията на кожата с 28% само след осем седмици. 91% от третираната с Peptan® група потвърждава по-високо ниво на хидратация на кожата за същия период.

ВИНАГИ В ПЕРФЕКТНА ФОРМА С ВОДА С КОЛАГЕН QWELL


Колагенът е най-изобилният протеин в организма и е основен компонент за всички съединителни тъкани – той е основен градивен елемент на кожата, костите, мускулите, хрущялите, сухожилията и ставните връзки. Всъщност той е част от структурата на цялата опорно-двигателна система и е от съществено значение за подвижността на тялото ти.

Редовният прием на колагенова вода qwell ще ти предостави много здравословни ползи – тя допринася за подобряването на костната плътност, намалява болките в ставите, напрежението в мускулите и повишава усещането за тонус.

QWELL Е ВОДЕЩА ИНОВАЦИЯ


qwell е функционална напитка от ново поколение. Нейната рецепта е уникална – комбинация от първокласен колаген и специално пречистена вода, която отрежда на qwell новаторската роля в преобразяването на грижата за тялото ни. Нейното високотехнологично производство и следваният при разработването й научен подход я правят наистина специална.

Освен това с това, qwell се отличава със заложената в същността си идея да бъде в крак с ежедневните нужди на потребителите и да им предложи серия от иновативни продукти, които съчетават комфорта на лесната употреба с незаменимите ползи за организма. Колагенова вода qwell е подходяща за всички – купонджии или привърженици на здравословния начин на живот, спортисти или просто любители на различни активности, жени или мъже, млади или помъдрели хора с младежки дух.

ВЪЗСТАНОВЕНА КОЖА САМО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ


Клинично изследване, проведено във Франция от COSderma и включващо 106 жени, показва, че след 4-седмична консумация на Peptan®, колагеновото накъсване в дълбоките слоеве на кожата значително намалява. След 12-седмичен прием на Peptan ® се установяват по-ниски нива на колагеновата фрагментация,в сравнение с началото на изследването. Възстановената кожа е резултат от действието на Peptan® – отчита се повишаване на нивата на колаген, което допринася за подобряването на състоянието на кожата и възвръщането на нейния младежки и свеж вид.

НОВО ПРОУЧВАНЕ РАЗКРИВА ПОЛЗИТЕ ОТ ПРИЕМА НА КОЛАГЕНОВИ ПЕПТИДИ ПРИ СПОРТНОТО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ


Проучване от Университета в Нюкасъл, Великобритания, доказва значението на колагеновите пепиди, използвани в qwell, като помощно средство за поддържане на добро здраве и физическа активност, както и участието им в процесите на възстановяване след тренировки и подобряване на физическите постижения.

Допълнителна информация

Производител Welldrinks Ltd.
Търговска марка Qwell
Съставки минерална вода*, кристална фруктоза, хидролизиран колаген Peptan® (0.42%), киселина: лимонена киселина, ароматизант, витаминен премикс: Магнезий, Цинк и Витамин В12.
Стерилно бутилиран продукт.
*минерална вода от извор DAGGIO, Primaluna (Lecco), Италия.
Продуктов № 170624
Нетно количество 500ml
Страна на произход Италия

Потребителски мнения

Yanchev Review by Vasko
Цена
Качество
TOP! (Публикувано на 3.06.2019)

Оставете коментар

Вие коментирате: Qwell вода с колаген Shape 500мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена