Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Колоидна мед

Снимки

Колоидна мед 250ml

Оставете коментар

Наличност: В наличност

19,99 лв.
Колоидна мед

Подробности

КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО НА КОЛОИДНИТЕ РАЗТВОРИ В ЕЖЕДНЕВИЕТО НИ?


Знаете ли, че кръвта, лимфата, протоплазмата, съединителната тъкан, сухожилията, мускулните влакна и кристалинът на окото са колоидни разтвори? Всъщност всяка жива клетка съдържа в себе си сложен колоиден разтвор.

Колоидната мед може да действа като антиоксидант. Допринася за нормалното усвояване на желязото от организма и за формирането на червени кръвни клетки. Медта е известна с важната си роля при развитието и поддържането на функциите на имунната система.

Препоръчителен дневен прием: 5 - 15мл на ден, в зависимост от теглото и възрастта.

Законодателството на ЕС не позволява да имаме медицински претенции към качествата на този продукт. Препоръчваме ви да се обърнете към специалист за повече информация.

Важна забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъ де превишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Начин на съхранение: На сухо и тъмно място при стайна температура.


THE COLLOIDAL COMPANY


Продуктите на шотландската компания THE COLLOIDAL COMPANY са 100% натурални. Осигуряват по-добра памет, подмладяват клетките ни, защитават ни от инфекции, предотвратяват здравни проблеми от различно естество.Спомага за поддържането на здрава кожа; здрави хрущяли и сухожилия. Подпомага производството на енергия на клетъчно ниво.

Допълнителна информация

Производител THE COLLOIDAL COMPANY
Съставки Колоиден разтвор на мед с концентрация 25 микрограма в милилитър дестилирана вода.
Продуктов № 270822
Нетно количество 250ml

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Колоидна мед 250ml

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена