favorite_product

Колоидна платина 250ml

THE COLLOIDAL COMPANY

favorite_product

29.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

Колоидната Платина е бистра, безцветна течност с лек или никакъв вкус.

Колоидната Платина се произвежда САМО от чиста платина. Нашата Колоидна Платина съдържа 80+ основни минерали и следи от колоидно сребро. Това е за предотвратяване на утаяване и замърсяване. Освен това като допълнително предимство има свойствата на колоидното сребро.

Какво е значението на колоидните разтвори в ежедневието ни?

Знаете ли, че кръвта, лимфата, протоплазмата, съединителната тъкан, сухожилията, мускулните влакна и кристалинът на окото са колоидни разтвори? Всъщност всяка жива клетка съдържа в себе си сложен колоиден разтвор.

Спомага за повишаване на умствената концентрация и проницателност, оказва благоприятен ефект за развитие на креативността, по-добра памет и осъзнатото сънуване.

Допринася за повишаване на либидото и при двата пола.

Ползи за здравето от Колоидната Платина

• допринася за повишен умствен фокус и концентрация
• насърчава засилването на умствена острота
• спомага за поддържане на здрава сърдечна тъкан, тимус и цялата ендокринна система
• повишава креативността
• насърчава луцидното сънуване (осъзнатия сън)
• подобрява паметта
• поддържа възстановяването на ДНК
• повишава либидото, както при мъжете, така и при жените, повишавайки сексуалното представяне

Прием и Съхранение

Препоръчителен дневен прием: Препоръчваме да приемате 10-25 мл ежедневно за поддържане на добро физическо състояние - задръжте течността около 30 секунди до една минута, като жабурите с леки въртеливи движения преди поглъщане. Нашите изследвания показват, че е най-добре да приемате Колоидна Платина сутрин, тъй като е известно, че влошава съня, ако се приема вечер. Докато консумирате нашите продукти, препоръчваме да пиете много прясна вода.

Законодателството на ЕС не позволява да имаме медицински претенции към качествата на този продукт. Препоръчваме ви да се обърнете към специалист за повече информация.

Важна забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде превишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Препоръчваме нашите колоидни добавки да НЕ влизат в контакт с други метали, напр. лъжици и т.н.

Начин на съхранение: На сухо и тъмно място при стайна температура.


THE COLLOIDAL COMPANY

Продуктите на шотландската компания THE COLLOIDAL COMPANY са 100% натурални. Осигуряват по-добра памет, подмладяват клетките ни, защитават ни от инфекции, предотвратяват здравни проблеми от различно естество.Спомага за поддържането на здрава кожа; здрави хрущяли и сухожилия. Подпомага производството на енергия на клетъчно ниво.