Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Колоидна платина

Снимки

Колоидна платина 250ml

Оставете коментар

Наличност: В наличност

29,99 лв.
Колоидна платина

Подробности

КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО НА КОЛОИДНИТЕ РАЗТВОРИ В ЕЖЕДНЕВИЕТО НИ?


Знаете ли, че кръвта, лимфата, протоплазмата, съединителната тъкан, сухожилията, мускулните влакна и кристалинът на окото са колоидни разтвори? Всъщност всяка жива клетка съдържа в себе си сложен колоиден разтвор.

Спомага за повишаване на умствената концентрация и проницателност, оказва благоприятен ефект за развитие на креативността, по-добра памет и осъзнатото сънуване.

Допринася за повишаване на либидото и при двата пола.

Препоръчителен дневен прием: 10 - 25мл приемани сутрин. Колоидната платина има подобни на колоидното злато свойства и влияе по-слабо върху съня, ако се приема по-късно през деня.

Законодателството на ЕС не позволява да имаме медицински претенции към качествата на този продукт. Препоръчваме ви да се обърнете към специалист за повече информация.

Важна забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде превишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Начин на съхранение: На сухо и тъмно място при стайна температура.


THE COLLOIDAL COMPANY


Продуктите на шотландската компания THE COLLOIDAL COMPANY са 100% натурални. Осигуряват по-добра памет, подмладяват клетките ни, защитават ни от инфекции, предотвратяват здравни проблеми от различно естество.Спомага за поддържането на здрава кожа; здрави хрущяли и сухожилия. Подпомага производството на енергия на клетъчно ниво.

Допълнителна информация

Производител THE COLLOIDAL COMPANY
Съставки Колоиден разтвор с концентрация 25 микрограма платина в милилитър дестилирана вода.
Продуктов № 270834
Нетно количество 250ml
Държава производител Шотландия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Колоидна платина 250ml

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Качество