Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Колоидно сребро 20 ppm 200ml

Снимки

Колоидно сребро 20 ppm 200ml

Оставете коментар

Наличност: В наличност

16,99 лв.
Колоидно сребро

Подробности

Среброто има репутация на най-мощния естествен антисептик и антибиотик. То е високо ефективно при третирането на кожни проблеми - акне, екзема, псориазис, рани и изгаряния, като допълнително способства за заличаване на белезите. Среброто е ефективно както при хората, така и при животните. И тъй като предпазването е по-добро от лекуването препоръчваме да се приема поддържаща доза ежедневно. В домакинството среброто е отличен универсален дезинфектант. Напръскайте работните плотове и избършете с кърпа.

Препоръчителен дневен прием: 10 - 20мл дневно за поддържане на добро физическо състояние.

Законодателството на ЕС не позволява да имаме медицински претенции към качествата на този продукт. Препоръчваме ви да се обърнете към специалист за повече информация.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде превишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Колоидното сребро 20 ppm може да стане леко жълто на цвят поради температурни промени. Това е нормално и не влияе на ефективността на продукта. Сива / черна утайка също може да се образува поради окисляване, което също е нормално и не влияе върху ефективността на този продукт.

Съхранение: На сухо и тъмно място при стайна температура.


THE COLLOIDAL COMPANY


Продуктите на шотландската компания THE COLLOIDAL COMPANY са 100% натурални. Осигуряват по-добра памет, подмладяват клетките ни, защитават ни от инфекции, предотвратяват здравни проблеми от различно естество.Спомага за поддържането на здрава кожа; здрави хрущяли и сухожилия. Подпомага производството на енергия на клетъчно ниво.

Допълнителна информация

Производител THE COLLOIDAL COMPANY
Съставки Чисто сребро 20 микрограма на милилитър, като 85% е йонно и 15% частици.
Продуктов № 271305
Нетно количество 200ml
Държава производител Великобритания

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Колоидно сребро 20 ppm 200ml

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена

Други продукти, от които може да се интересувате