Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Колоидно сребро

Снимки

Колоидно сребро 25+ppm 250ml

Оставете коментар

Наличност: Не е налично

19,99 лв.
Колоидно сребро

Подробности

Още древните маи, инки, спартанци и египтяни използвали сребърна вода за пречистване и подсилване на организма и в ритуали за красота. Приготвяли я като оставяли питейна вода в сребърни съдове или потапяли сребърни предмети във вода. Днес среброто се изолира под формата на микрочастици – така то не се утаява. Получава се колоиден разтвор с мощно антибактериално, противовирусно и детоксикиращо действие. Качествата му, открити от древните цивилизации, вече са изпитани и доказани научно: ползва се дори за пречистване на питейната вода на космонавтите!

Среброто има репутация на най-мощния естествен антисептик и антибиотик. То е високо ефективно при третирането на кожни проблеми - акне, екзема, псориазис, рани и изгаряния, като допълнително способства за заличаване на белезите. Среброто е ефективно както при хората, така и при животните. И тъй като предпазването е по-добро от лекуването препоръчваме да се приема поддържаща доза ежедневно.

В ботаниката при третирането на растенията среброто е високо ефективно за предпазване от вредители като листни въшки, мъхове и спори.

В домакинството среброто е отличен универсален дезинфектант. Напръскайте работните плотове и избършете с кърпа. Среброто може да се използва и за дезинфекция на мека мебел и постели за домашни любимци. Среброто е високо ефективно при елиминирането на миризми, петна (включително мастило) и плесен. Среброто няма да повреди или боядиса повърхностите.

Размерът на частиците е 25+ppm, което придава бледожълт цвят на колоидния разтвор.
Това е естествено и безвредно. Цветът може да варира в различните партиди.

Препоръчителен дневен прием: 10 - 20мл дневно за поддържане на добро физическо състояние.

Законодателството на ЕС не позволява да имаме медицински претенции към качествата на този продукт. Препоръчваме ви да се обърнете към специалист за повече информация.

Важна забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде превишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Начин на съхранение: На сухо и тъмно място при стайна температура.


THE COLLOIDAL COMPANY


Продуктите на шотландската компания THE COLLOIDAL COMPANY са 100% натурални. Осигуряват по-добра памет, подмладяват клетките ни, защитават ни от инфекции, предотвратяват здравни проблеми от различно естество.Спомага за поддържането на здрава кожа; здрави хрущяли и сухожилия. Подпомага производството на енергия на клетъчно ниво.

Допълнителна информация

Производител THE COLLOIDAL COMPANY
Съставки Чисто сребро 25 микрограма на милилитър, като 50% е йонно и 50% частици.
Продуктов № 270835
Нетно количество 250ml
Държава производител Шотландия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Колоидно сребро 25+ppm 250ml

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена

Други продукти, от които може да се интересувате