Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Комбуча Лайф Класик

Снимки

Комбуча Лайф Класик 500мл

Оставете коментар

Наличност: В наличност

3,89 лв.
Комбуча Лайф

Подробности

Комбуча Лайф Класик е комбуча, произведена по класическа рецепта – зелен чай, бяла захар и филтрирана вода. Тази масово разпространена формула е приета за класика в производството на напитката. Рецептата, минала хилядолетни изпитания, е в основата и на Комбуча Класик. Цвета на напитката е жълт, леко мътен, а вкуса е на леко, започнал да ферментира гроздов сок. Ще усетите и аромати на ябълка и мед. Неподправеният, сладко – кисел вкус, гарниран с гъделичкащи непцето хляди мехурчета от естествената и газировка, ще оставят дълбок спомен в сетивата ви за нещо уникално и екзотично. Леко горчивият послевкус е страхотен завършек на всяка глътка. Богатсвото от аромати и вкусове идва от палитрата от активни вещества, естествено налични във всяка бутилка.

В производството на Комбуча лайф Класик се използват листа от сертифициран, чист, зелен чай Гънпаудър. Доказано от практиката и от изследванията е, че комбуча културата се чувстава най-добре в среда, създадена от този чай. В такава среда тя успява да даде всичко от себеси, за да е възможно, в крайна сметка, да се получи това, на което ние казваме „класика”.

Препоръчваме да консумирате Комбуча Лайф Класик охладена до около 10-12 градуса.

Допълнителна информация

Производител Kombucha Life
Съставки Естествено съдържание в Комбуча: органични киселини- млечна, оцетна, глюконова, глюкоронова, ябълчна, фолиева и нуклеинова киселина; активни ензими(лактоза и инвертаза); аминокиселини; витамините В1, В2, В3, В6, В12 и витамин С, както и пробиотични бактерии.
Продуктов № 170440
Нетно количество 500ml

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Комбуча Лайф Класик 500мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена