Комплекс красота с колаген хиалуронова киселина с коензим Q10 и витамини на прах 150г

NUTRISSLIM D.O.O

41.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА С ПОДСЛАДИТЕЛ

След 25-годишна възраст признаците на стареене стават по-видими по повърхността на кожата. Голямо влияние върху състоянието на кожата оказват неправилната грижа, недостатъчната слънцезащита, тютюнопушенето, нездравословния режим на хранене, разбира се важен фактор е и генетиката. След 25-годишна възраст производството на двата основни градивни елемента на кожата (колаген и хиалуронова киселина) започва да намалява, с около 1,5% годишно. Това прави съединителната тъкан в кожата по-малко еластична, и кожата започва да губи хидратация. Подходящ начин да се погрижим за здрава, сияйна и еластична кожа е чрез възстановяване на загубената хиалуронова киселина и колаген! Тази грижа има положителен ефект не само върху кожата, но и върху косата и ноктите!

Предназначение на продукта: допринася за подхранване и хидратиране на кожата, за предпазване от бръчки, подпомага грижата за здравето на кожата. Коензим Q10 допринася за предпазване клетките от увреждане, Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген.

Препоръчителен дневен прием: разтворете 5g (1 чаена лъжичка) в чаша вода и изпийте.

Дневният прием осигурява (за порция 5g): Витамин C 250mg (312%)*, Цинк 5mg (50%)*, Биотин 50 µg (100%)*, Хиалуронова киселина 50mg, Коензим Q10 10mg

* Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal)

Нетно количество: 150g (30 порции)

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина