Конец за зъби с дръжка минифлосер 36бр.

Tepe Munhygienprodukter AB

10.29лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

TEPE Mini Flosser е конец за зъби с дръжка, който е за лесна употреба и в най-тесните пространства. Добре проектирана плоскост за захапване спомага за лесното въвеждане не конеца в интерденталното пространство.

Характеристики на TEPE Mini Flosser Конец за зъби с дръжка х 36 броя:

• Удобна дръжка
• Добре проектирана плоскост.
• 36 броя в пакет.

Начин на употреба на TEPE Mini Flosser Конец за зъби с дръжка х 36 броя:

Изполозвайте около 40 см. конец. Увийте краищата около средния пръст на всяка ръка и оставете малък отрязък от конеца, захванат между палците и показлците. Вкарайте конеца между зъбите с движение напред-назад. Извийте конеца около зъба. Почистете над 1-2 мм. под линията на венеца, като движите конеца напред-назад.


За TePe

TePe е шведска компания, основана през 1965 г. Разработва и произвежда висококачествени, функционални продукти за орална хигиена в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Тяхно виждане е хората да могат да запазят зъбите си за цял живот. Цел е да се повиши осведомеността за превантивната стоматологична помощ, интердиталното почистване и връзката между оралното и общо здраве. Чрез техните функционални качествени продукти, се стремят да направят доброто орално здраве възможно за всички.