Конджак плюс 120 капсули

MGD

30.99лв

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА
  • Описание

  • Допълнителна информация

Предназначение: конджак глюкоманан, консумиран като част от нискокалоричен режим на хранене, допринася за загубата на тегло*.

* Благоприятният ефект се постига чрез приемане на 3 грама глюкоманан дневно в три дози от по 1 грам всяка, приети с 1 до 2 чаши вода, преди хранене и като част от диета с намалени калории.

Глюкомананът се извлича от грудките на традиционното японско растение конджак. Може да се приема като част от хипокалорична диета, като допринася за загуба на тегло. Благоприятният ефект се получава чрез ежедневна консумация на 3г глюкоманан, в 3 дози, от 1г всяка с пълна чаша вода, преди хранене.

Глюкомананът е вещество, което не може да бъде набавено с храната в нашия географски регион. То се продава под форма на капсули. Капсулата не бива да се дъвче или гълта суха, понеже в случай на нараняване и последващ контакт между глюкоманана и вода настъпва набъбване на активната съставка. При набъбването глюкомананът може да достигне обем 17 пъти по-голям от първоначалния.

Основни физиологични въздействия:
• Подпомага редуцирането на нивата на LDL холестерола и повишаването на HDL холестерола в кръвта.
• Поддържа здравословно тегло. Придава трайно чувство за ситост, приет дори в минимални количества, ето защо той е много подходяща добавка към ястия с нисък засищащ ефект в диети за редукция на теглото.
• Насърчава доброто кръвообращение
• Стимулира здравословен баланс на кръвната захар
• Подпомага регулярността на стомаха

Препоръчителен дневен прием: 2 капсули 30 минути преди всяко от 3-те основни дневни хранения с 1 до 2 чаши вода.

Дневният прием осигурява (6 капсули): eкстракт от грудки на конджак (Amorphophallus konjac) 3,18g, от които глюкоманан 3g

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Съществува опасност от задавяне за хората, изпитващи затруднения при преглъщането или за случаите, в които се приема с недостатъчно количество течности. Препоръчва се да се приема с обилно количество вода, за да се гарантира, че веществото ще стигне до стомаха.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина.

Изображението е символично.