Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Коралов калций

Снимки

Коралов калций 80 бр. х 600 мг

Оставете коментар

Наличност: В наличност

34,99 лв.
С 20% калций и 10% магнезий на коралови вкаменелости.

Подробности

Коралов калций - капсули.

Течностите представляват 70% от човешкия организъм, като кръвта, лимфата, слюнката, лигавиците имат алкална реакция (здравият човек има рН на кръвта 7,4).

При понижаване на рН, т.е. при повишаване на киселинността, се нарушава функцията на имунната система (вирусите и бактериите, попаднали в кръвта, започват бързо да се размножават), витамините и микроелементите се усвояват в много по-малка степен, влошава се състоянието на кръвоносните съдове, сърцето, ставите, кръвта, развиват се различни патологични процеси, включително и онкологични.

Един от най-важните за нашия организъм химични елементи е калцият. Недостигът му води до повече от 150 тежки заболявания, при това най-много страдат децата, бременните жени и хората на възраст над 40 години.

Кораловият калций създава в организма алкална среда, нормализирайки алкално-киселинното равновесие. Учените отдавна знаят, че алкалната среда има жизнено важно значение за нормалното функциониране на клетките – следователно и на целия организъм. Всеки учен, занимаващ се с въпросите на рака, знае, че раковите клетки не могат да съществуват в алкална среда. Ако раковата клетка попадне в алкална среда, след 3 часа тя ще загине. Известно е също, че на клетъчно ниво всички обменни процеси в организма протичат с участието на калциевите йони.
Калцият, който постъпва с храната и водата, обикновено има слаба биологична активност (тъй като не е йонизиран – бел. прев.). Важно преимущество на кораловия калций е неговата биоактивност – при контакт с водата калцият преминава в йонна форма и лесно се усвоява от клетките.

Употреба: 3 капсули на ден

Допълнителна информация

Производител RAAB VITALFOOD GMBH
Съставки морски коралови вкаменелости на прах 83% (498 мг / капс.), глазиращ агент: хидроксипропил метил целулоза.
Продуктов № 270062
Количество 80 бр. х 600 мг
Държава производител Франция

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Коралов калций 80 бр. х 600 мг

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Качество