Balev Bio
Балев Био Маркет

Леплива уловка за молци по дрехите - 1 бр.

Aries

Балев Био Маркет

19.99лв

Нетоксична леплива уловка за молци по дрехите.
  • Описание

  • Допълнителна информация

Готова за употреба след премахване на предпазната лента. Ароматът на феромон се разнася във въздуха и привлича сексуално активните мъжки молци, които залепват по повърхността на лепенката. Броят на уловените молци ще ви ориентира за мащаба на разпространението им.

Как действа лепливата уловка за хранителни молци?

Уловките са на феромонна основа, като чрез миризмата си (която ние не усещаме) привличат и хващат мъжките молци. Това ще рече, че хващат само тези, които вече са излюпени, но тъй като имат дълго действие ще хванат и тези, които предстои да се изклюпят. Женските молци не се хващат, но без мъжки женските загиват. Уловката за хранителните молци трае 8 седмици, а другата 12 седмици. Обърнете внимание, че в една уловка за хранителни молци се предлагат 3 ленти или една уловка е достатъчна за половин година. Не е нужно да се отварят и трите ленти, една е достатъчна и действа.

Как се използва?

Отлепя се предпазното фолио на уловката и се слага в шкафа, в който си държим храните или в близост или в гардеоба, ако ползваме тази за молци по дрехите. Уловката е толкова силна, че ще събере молците от цялата къща! Хубаво е да се обърне внимание да не се поставят уловките на течение, защото феромоните се изпаряват по-бързо така. Предимството да се използват тези уловки за молци е, че в тях се използват натурални феромони, които по никакъв начин не вредят на нашето здраве!