promo_product

Лунен сет "Червена Луна" 10мл

11 Луни

promo_product
29%
23.99лв
беше 33.99
  • Описание

  • Допълнителна информация

Аромат: дълбок, чувствен, флорален аромат с мускусна основа

Етеричната смес за четвъртата седмица от месечния цикъл – времето на пречистване и пускане. Червена Луна ще те поведе на вълнуващо приключение в дълбините на психиката ти и телесните ти усещания. Просто си позволи да се отпуснеш и да позволиш на процеса да се случи. Четвъртата седмица от месечния ти цикъл е време не само за физическо пречистване. Това е времето, когато можем да използваме телесните си преживявания, за да се отърсим от всички ненужни мисловни модели. Менструацията е естественият край на един цикъл – време за равносметка и оценяване на това, което сме свършили през изминалните три седмици. Това е времето, когато двете мозъчни полукълба осъщестяват най-силна връзка, което ни позволява да навлезем още по-дълбоко в дебрите на психиката си и да изследваме връзката си със самите нас и света.

Нанася се в зоната на яйчниците, върху китките, на ходилата, на деколтето, шията и гърдите. При желание може да се нанася и в други зони на тялото.

ВЛИЯНИЕ

✔ има нежен стоплящ ефект
✔ балансира хормоните
✔ помага при менструални болки
✔ повежда те на мистично пътуване към дълбините ти
✔ успокоява мускулни крампи
✔ помага ти да преминеш през периода на менструация по-осъзнато

Може да се използва в ритуали за поставяне на край и извършване на равносметка

ПОДХОДЯЩИ ДЕЙНОСТИ ЗА ТАЗИ ФАЗА

✔ Ритрийт – отиди на ритрийт или създай сама условия за уединение.
✔ Лунна церемония (ако е новолуние или пълнолуние)
✔ Медитирай
✔ Свръжи се с Духовните си водачи
✔ Работи с енергията ежедневно. Използвай аромати за пречистване на пространството. Работи с дневни утвърждения, благославяй храната си.
✔ Настрой се на фини честоти. Избягвай всякакви партита, шумни компании и купони. Почитай това като свещено време за себе си.
✔ Пречиствай се и мисловно и емоционално. Пусни онези мисли, вярвания, убеждения, които може би са служили добре на една стара твоя версия. Можеш ритуално да написваш и изгаряш това, което усещаш, че е време да си отиде.
✔ Работи с енергиите на смирението и приемането. Признай лимитациите си и ги превърни в сила.
✔ Отдай се на процеса. Не се бори, защото борбата увеличава болката. Спри да си намираш оправдания и не само намали темпото, а направо спри.
✔ Гледай се в огледалото и празнувай бръчките си като символ на мъдрост и натрупан житейски опит. Ти си платното, а това което виждаш е шедьовъра на твоя живот и той се обогатява с нови щрихи всеки ден.
✔ Яж повече храни, богати на желязо, повече зелении- кейл, ечемичени стръкове, пшенични стръкове, лапад, див чесън