Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Лунен сет "Нова Луна"

Снимки

Лунен сет "Нова Луна" 10мл

Оставете коментар

Наличност: В наличност

28,99 лв.
Лунен сет "Нова Луна"

Подробности

Аромат: свеж, ментов, цитрусов аромат с нежна цветна сърцевина

Етеричната смес за първа фаза от лунния цикъл. Зарежда те с ентусиазъм и фокусира вниманието ти. Изпълва те с жизненост и стимулира за действие, дава сила и увереност да постегнеш целите и мечтите си.

Нанася се в зоната на яйчниците, върху китките, на ходилата, на деколтето, шията и гърдите. При желание може да се нанася и в други зони на тялото.

Може да се използва за ритуали по новолуние.

Подходяща за млади момичета.

ВЛИЯНИЕ


✔ стимулира и енергизира тялото
✔ освежава и повдига настроението
✔ охлажда ума
✔ подбужда към план и действие
✔ подпомага процесите на производство на нова яйцеклетка

ПОДХОДЯЩИ ДЕЙНОСТИ ЗА ТАЗИ ФАЗА


✔ Инициирай – посявай семена, прави планове. Мисли практично и логически (от всички архетипи девойката е с най-логично мислене). Бъди катализатор на промяната – не просто реагирай на променящата се среда, а иницирай.
✔ Отвори сетивата си и приемай. Чети, слушай, гледай вдъхновяващи и мотивиращи материали. В този период имаш ествествено ускорение, което можеш да подпомогнеш като се заобиколиш с високовибрационни хора, информация и събития.
✔ Бъди уверена. Заяви ясно и високо своите намерения. Делигирай също. Не е нужно да направиш всичко сама.
✔ Преоткривай своята индивидуалност. Девойката е отличителна и тя познава талантите си. Инвестирай време и енергия, за да полираш диманата си.
✔ Събирай се с други жени, с които взаимно подсилвате енергията си. Чудесен период, в който можеш самата ти да инициираш женски кръг сред приятелките си и да ги изведеш на едно по-високо ниво от обикновената шопинг терапия, срещата в кафето, или обикновеното клюкарстване. Намери вдъхновяващи теми и ги споделя с тях.
✔ Подбери дрехите си, така че да съответстват на енергетиката на Девойката. Това съвсем не означва невинни дрехи и високи яки. Напротив, виж в какво се чувстваш практично, същевременно хващащо око. Клин и туника, или романтична блуза с деколте.
✔ Стимулирай чакрата на слънчевия сплит.
✔ Използвай етерични масла, за да подчертаеш естественото си излъчване, вместо химически парфюми.
✔ Балансирай множеството активности с време само за теб. Въпреки, че в тази фаза си предимно обърната към света, дай си време да се разгърнеш и на вътре и да задоволиш и дълбоките си потребности.
✔ Използвай вълната от свежи сили, за да поставиш началото на най-вълнуващите си начинания, да започнеш всичко дълго отлагано, да се вдъхновиш и да посееш намеренията си за изобилие, красота и свобода.

Допълнителна информация

Производител 11 Луни
Съставки Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Citrus Limon Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Mentha Piperita Oil, Geraniol, Limonene, Linalool, Citral, Citronellol
Продуктов № 280966
Нетно количество 10ml

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Лунен сет "Нова Луна" 10мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена