Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Магнезиев скраб/пилинг гел

Снимки

Магнезиев скраб/пилинг гел 100мл

Оставете коментар

Наличност: Не е налично

11,99 лв.
Магнезиев гел

Подробности

Магнезиевият скраб гел е най-добрият съюзник в ежедневната борба със замърсената и проблемна кожа. Той почиства запушените пори и премахва мъртвите клетки, които подтискат естествения процес на клетъчно обновяване. В резултат кожата става по-еластична и стегната, порите се отварят. Приложим е и при антицелулитен масаж, решавайки проблема с “портокаловата кожа”. Магнезият стимулира метаболизма на клетките и разгражда мастните депа, като ги превръща в енергия. Кръвоносните съдове се разширяват и се подобрява кръвообръщението.

Уникалната формула на магнезиевиеят скраб има изключителен хидратиращ и антибактериален ефект, почиства и омекотява кожата.

Приложение за тяло: Преди къпане внимателно го втрийте в кожата по цялото тяло и най-вече, на местата, където кожата е най-грапава (напр. лактите и коленете), като едновременно с това масажирайте за да премахнете мъртвите клетки. Като резултат кожата остава гладка и омекотена. Голям ефект има при третиране на наранена кожа.

Приложение за лице: Магнезиевият скраб гел поддържа нежна и чиста кожата на лицето. Нанася се с кръгови движения върху леко навлажнената кожа на лицето и шията, като се избягва зоната около очите. Почти веднага се усеща затопляне, което се дължи на активните съставки в гела. След няколко минути скраб гелът се отмива с хладка вода, оставяйки кожата на лицето и шията еластична, гладка и чиста.
След почистване на кожата със скраб гел, не е необходима употребата на хидратиращ крем, тъй като самият гел има хидратиращ ефект и кожата няма да остане суха след употребата му.
Ползвайки магнезиевия скраб гел, вие правите три процедури в една: пилинг, почистване и хидратиране на кожата.

Допълнителна информация

Производител Zechstein Original
Съставки вода и магнезиев хлорид
Продуктов № 270304
Нетно количество 100ml
Държава производител Холандия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Магнезиев скраб/пилинг гел 100мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена

Други продукти, от които може да се интересувате