Магнезий + гуарана + витамин B комплекс + витамин C на прах 150г

NUTRISSLIM D.O.O

13.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА С ПОДСЛАДИТЕЛ

Магнезиевият дефицит може да се прояви като неприятна умора, липса на енергия, несъгласуваност и мускулна дисфункция, особено като чести мускулни крампи. Гуарана е растение, виреещо в басейна на Амазонка в Бразилия. Съдържа гуаранин, който е почти идентичен с кофеина, но се абсорбира много по-бавно в кръвта, поради което има по-продължителен, по-равномерен и по-приятен ефект. B-комплекс е група от витамини, които са важни за нашата нервна система. В допълнение към общата им функция, всеки от витамините от група В има и други важни роли в нашето тяло, като предотвратяване на умора и поддържане на имунната система. Фолиевата киселина е важна за нормалното функциониране на имунната система, както и за нормалното развитие на плода по време на бременност. Витамин В2 е важен за усвояването и метаболизма на желязото, освен това действа като антиоксидант и предпазва клетките от оксидативен стрес. Витамин С е важен антиоксидант, необходим за нормалното функциониране на костите, зъбите, хрущялите, венците, кожата и кръвоносните съдове.

Предназначение на продукта: допринася за намаляване на умората и изтощението, подпомага концентрацията, подпомага поддържането на нормална мускулна функция, допринася за нормалното функциониране на нервната система.

Препоръчителен дневен прием: разтворете 5g (1 мерителна лъжица) в чаша вода и изпийте.

Дневният прием осигурява (за порция 5g): Магнезий 187mg (50%)*, Витамин B1 0,6mg (50%)*, Витамин B2 0,7mg (50%)* Витамин B6 0,7mg (50%)*, Витамин B12 1,25µg (50%)*, Фолиева киселина 100µg (50%)*, Пантотенова киселина 3mg (50%)*, Ниацин (Витамин В3) 8mg (50%)*, Витаминн С 500mg (625%)*

* Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal)

Нетно количество: 150g (30 порции)

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина