Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Масло от водорасли

Снимки

Масло от водорасли 30 капсули

Оставете коментар

Наличност: В наличност

27,99 лв.
ВеганБез ГМО

Подробности

BioDHA® е патентовано масло от микроводорасли Schizochytrium и представлява екологичен растителен източник на Омега 3 мастни киселини(DHA-40% и EPA) подходящ за вегани.

Въпреки, че рибеното масло е добре известно с високо съдържание на EPA и DHA, микроводорасли като зоопланктон и фитопланктона са естествения източник на DHA (докозахексаенова киселина ) и EPA (Ейкозапентаенова киселина )Омега-3 мастни киселини. Те произвеждат Омега-3 мастни киселини, а рибите консумирайки фитопланктон представляват транспортно средство на Омега-3 за човешкия организъм.

Омега-3 мастни киселини са жизненоважен компонент за всяка клетка на човешкия организъм. Наричат се есенциални мастни киселини, защото организмът не може сам да ги произведе и трябва да ги набави с храната.

Предназначение


• Омега-3( DHA и EPA) имат многобройни ползи за здравето. Те са важни за кожата и растежа на косата, както и за правилните ендокринни, невронни и репродуктивни функции на тялото. Тези мастни киселини са се доказали като изключително важни за нормалното развитие на тъканите по време на бременност и ранна детска възраст. Приемът на Омега-3 намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.

• DHA е омега-3 мастна киселина, която вече е широко признат като физиологично важно хранително вещество в мозъка, за нормалното функциониране на нервната тъкан (включително когнитивните функции, способността за учене, памет и т.н.) и в ретината на окото, за зрителна острота.

• DHA представлява 40% от полиненаситените мастни киселини в мозъка и 60% от полиненаситени мастни киселини в ретината. Около 50% от теглото на плазмената мембрана на неврон се състои от DHA. Неговото значение в здравеопазването е все по-голям. Подобрява всички процеси по време на жизнения цикъл на човек.

Препоръка за дневен прием


1 капсула 625 mg дневно преди или по време на храна с вода

Указание за употреба: За постигане на оптимални резултати се препоръчва 3 месечен курс на приложение.

При спазване на преоръчителната дневна доза странични ефекти не се наблюдават.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Условия на съхранение: На стайна температура 15-25 С, без пряка слънчева светлина, на сухо място. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Допълнителна информация

Производител БиоВита
Съставки Всяка капсула съдържа Масло от водорасли BioDHA® 625 mg
Други съставки: царевично нишесте, глицерол изграждат капсулата
Не съдържа съставки от генно-модифицирани организми.
Капсулата е сертифициранa с Halal и Kosher сертификати, задоволявайки изискванията за прилагане на продуктите от вегани и хора ограничили употребата на животински продукти.
Продуктов № 271178
Количество 30 капсули
Държава производител Германия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Масло от водорасли 30 капсули

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена