Balev Bio

Пилешко месо

10 продукта

 • Био наденица от птиче месо с подправки, замразена 250г
   

  Био наденица от птиче месо с подправки, замразена 250г

 • Био пилешко бутче 2бр., замразено 550г
   

  Био пилешко бутче 2бр., замразено 550г

 • Био пилешко филе от бутче без кожа
   

  Био пилешко филе от бутче без кожа

  BIOGRECO S.A.

  63.99лв

 • Био пилешки дробчета и сърца
   

  Био пилешки дробчета и сърца

  promo_product

  BIOGRECO S.A.

  -46%
  6.99лвбеше 12.99
 • Био пилешки воденички
   

  Био пилешки воденички

  promo_product

  BIOGRECO S.A.

  -46%
  6.99лвбеше 12.99
 • Био наденица от птиче месо, замразена 250г
   

  Био наденица от птиче месо, замразена 250г

 • Био пилешко филе от гърди без кожа
   

  Био пилешко филе от гърди без кожа

  BIOGRECO S.A.

  76.49лв

 • Био пилешки крилца с кожа
   

  Био пилешки крилца с кожа

  promo_product

  BIOGRECO S.A.

  -36%
  6.99лвбеше 10.99
 • Био пилешки гърди без кожа, замразени 250г
   

  Био пилешки гърди без кожа, замразени 250г