Минерален слънцезащитен лосион SPF35 100мл

Абнер къмпани ЕООД

38.49лв

Без оцветителиБез химикали
  • Описание

  • Допълнителна информация

АYAN® Минерален слънцезащитен лосион SPF 35 с не нано цинков оксид (20%) и обогатен с Витамин Е е безопасна грижа, предпазваща от вредните UVA и UVB лъчи, без химични филтри.

Водоустойчив е и подходящ за нежната бебешка и детска кожа, както и за цялото семейство. Съдържа цинков оксид, нераздробен до нано частици, който създава надеждна физическа бариера.

Мек и лесен за нанасяне, като не оставя бели следи. Нашата формула е създадена с растителни масла, които имат подхранващо и омекотяващо действие и същевременно предпазват кожата от дехидратиране.

Съдържа масло от ший и слънчогледово масло, за да успокоят и възобновят кожата, масло от какао, което я овлажнява в дълбочина и кокосово масло, за да я дари с ценни витамини. Пчелният восък допълва грижата за кожата с естествените си антибактериални и противовъзпалителни свойства, като едновременно подсилва защитната бариера на кожата. Лосионът е обогатен с витамин Е, за да неутрализира свободните радикали по време на излагането ни на слънце.

Натуралната комбинация е обогатена с:

слънчогледово олио – богато на витамин Е. Регенерира клетките по време на излагане на слънце, защитава кожата от вредното му влияние и предпазва от стареене.

не нано цинков оксид – безопасна минерална слънцезащитна съставка. Отразява вредните слънчеви лъчи, като остава на повърхността на кожата, без да се усвоява от клетките.

масло от ший – супер храна за кожата, богато е на Витамин A, E, D и F. Магическите свойства на маслото се дължат на високото съдържание на есенциални ненаситени мастни киселини, много сходни с естествения себум на кожата ни. Предотвратява преждевременното стареене, като подпомага процесите на обновяване на клетките. Маслото има антибактериални и противоалергенни свойства, въздейства благотворно при избледняването на стрии и при регенерацията на клетките, като прави кожата мека, нежна и еластична.

кокосово масло - овлажнява в дълбочина, заздравява кожата, стимулира производството на колаген и прави кожата по-еластична. Неговата уникална комбинация от естествени мазнини подхранва, а антиоксидантните му свойства подобряват естествената защитна бариера на клетките. Действа противовъзпалително и антибактериално и се бори с признаците на стареене.

пчелен восък - има антимикробно и антибиотично действие. Образува предпазен филм върху кожата срещу влиянията на външната среда и срещу изсушаване от слънце и вятър. Действа регенеративно върху клетките и тъканите.

витамин Е – притежава антиоксидантни свойства. Забавя стареенето, намалява образуването на пигментация, предпазва от свободните радикали.

какаово масло - естествен антиоксидант, съдържащ полифеноли. Подпомага кожата при излагането й на слънце, успокоява изгаряния и предпазва от изсушаване.

Начин на употреба: Изпомпайте достатъчно количество от лосиона в ръцете си и обилно нанесете 15 минути преди излагане на слънце и след плуване. Устойчив е на вода и пот в продължение на 40 мин. Поставете отново след подсушаване с кърпа и най-малко на всеки 2 часа.

Внимание: Да се пази далеч от достъп на деца! Да не се употребява при алергия към някоя от съставките! Съдържа масла и може да се втвърди при ниска температура. Тогава помпата може да не работи правилно. Поставете бутилката на топло място и изчакайте 10 минути преди да изпомпате отново.