Закваски

9 продукта

 • Закваска за Веган йогурт 10 сашета
   

  Закваска за Веган йогурт 10 сашета

  Genesis

  23.39лв

 • Закваска за кефир 10 капсули
   

  Закваска за кефир 10 капсули

  Genesis

  11.99лв

  favorite_product
 • Закваска за бифидокисело мляко 10 капсули
   

  Закваска за бифидокисело мляко 10 капсули

  Genesis

  11.99лв

 • Закваска за кисело мляко 10 капсули
   

  Закваска за кисело мляко 10 капсули

  Genesis

  11.49лв

 • Закваска Болгари за пробиотичен йогурт 7 сашета
   

  Закваска Болгари за пробиотичен йогурт 7 сашета

  Selur Pharma

  7.99лв

 • Закваска за домашно приготвяне на кисело мляко 10г
   

  Закваска за домашно приготвяне на кисело мляко 10г

  Genesis

  18.99лв

 • Закваска Болгари за домашно кисело мляко 7 сашета
   

  Закваска Болгари за домашно кисело мляко 7 сашета

  Selur Pharma

  7.99лв

 • Закваска за домашно приготвяне на кисело мляко 4г
   

  Закваска за домашно приготвяне на кисело мляко 4г

  Genesis

  28.99лв

 • Закваска за домашно приготвяне на бифидопродукти 10г
   

  Закваска за домашно приготвяне на бифидопродукти 10г

  Genesis

  18.99лв