Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Морски фитопланктон

Снимки

Морски фитопланктон 90 капсули

Оставете коментар

Наличност: В наличност

43,99 лв.
ВеганБез ГМО

Подробности

100% Веган. Без ГМО. Лиофилизиран.

Какво е морски фитопланктон?


Морски фитопланктон е общото име за вид микро водорасло, наречено Nannochloropsis Gaditana. Фитопланктонът е изключително хранителен и предоставя широк спектър от хранителни вещества като аминокиселини, хлорофил, витамини, минерали и микроелементи. Той е уникален, защото съдържа значителни количества Омега-3 мастни киселини (ЕРА), което го прави суперхрана със съществено значение.

Защо да приемаме фитопланктон?


Омега-3 мастните киселини (ЕРА), съдържащи се в морския фитопланктон са необходими за тялото и мозъка, както и за общото състояние и оптимална производителност. Фитопланктонът е устойчива алтернатива на рибата и рибеното масло. Така че няма да имате притеснения относно замърсители и намаляващи рибни запаси!

Предназначение: Морски фитопланктон е общото име за вид микро водорасло, наречено Nannochloropsis Gaditana. Фитопланктонът предоставя широк спектър от хранителни вещества като аминокиселини, хлорофил, витамини, минерали и микроелементи. Той е уникален, защото съдържа значителни количества Омега-3 мастни киселини (ЕРА), което го прави суперхрана със съществено значение.
Омега-3 мастните киселини (ЕРА), съдържащи се в морския фитопланктон са необходими за тялото и мозъка, както и за общото състояние и оптималната производителност. Фитопланктонът е устойчива алтернатива на рибата и рибеното масло, но без притеснения относно замърсители или намаляващи рибни запаси.

Препоръчителен дневен прием: Първоначално от 2 до 6 капсули дневно с чаша вода. За по-добри резултати, приемайте от 6 до 8 капсули, с чаша вода.

Дневният прием осигурява: от 180mg до 240mg Омега-3 мастни киселини (ЕРА).

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина.

Допълнителна информация

Производител ECO MUNDO
Съставки 100% морски фитопланктон
Продуктов № 270939
Нетно количество 45g (90 капсули x 500mg)
Държава производител Нидерландия
Страна на произход Нидерландия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Морски фитопланктон 90 капсули

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена