Balev Bio

Водорасли

11 продукта

 • Био атлантически морски спагети 25г
   

  Био атлантически морски спагети 25г

  Clearspring

  10.39лв

 • Японско сушено нори 7 листа, 17г
   

  Японско сушено нори 7 листа, 17г

  Clearspring

  10.49лв

 • Био Атлантическо Дулсе - сушени диви морски водорасли 25г
   

  Био Атлантическо Дулсе - сушени диви морски водорасли 25г

  Clearspring

  12.49лв

 • Сушени морски водорасли Араме 30г
   

  Сушени морски водорасли Араме 30г

  Clearspring

  12.99лв

 • Сушени морски водорасли Комбу 50г
   

  Сушени морски водорасли Комбу 50г

  Clearspring

  19.49лв

 • Сушени морски водорасли Уакаме 30г
   

  Сушени морски водорасли Уакаме 30г

  Clearspring

  16.99лв

 • Био препечено нори - морски зеленчуци 4г
   

  Био препечено нори - морски зеленчуци 4г

  Clearspring

  2.29лв

 • Бамбукова подложка за увиване на суши
   

  Бамбукова подложка за увиване на суши

  Clearspring

  6.49лв

 • Био сушен корен от Лотус 30г
   

  Био сушен корен от Лотус 30г

  Clearspring

  21.49лв