promo_product

Морски магнезий концентрат 20 ампули х 10мл

AlgoSource

promo_product
35%
39.99лв
беше 61.99
ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА
  • Описание

  • Допълнителна информация

Съвместим с хранителен режим с ниско съдържание на натрий, в йонна форма (Mg2 +) - единствената форма, която може да бъде усвоена от тялото. Това гарантира отлична биодостъпност и избягва нежелани ефекти (пример: слабителен ефект).

Естествено концентриран от слънцето и вятъра, ниският на натрий морски магнезий е суров морски екстракт, който е натурален, бионаличен източник на магнезий. Само природата може да произведе този богат концентрат. Това е първата причина за качеството на продукта. Силно сезонен продукт, добиван само веднъж годишно в края на лятото. Добиващата компания сключва специално споразумение за партньорство с професионални работници, за да осигури съхранението на тези концентрирани води в количество, достатъчно да обслужва своите клиенти целогодишно. С цел гарантиране на безупречно качество, добиващата компания подбира внимателно своите партньори в солната промишленост, като обръща особено внимание на местоположението на солните водоеми, така че да са възможно най-далеч от пътищата - потенциален източник на замърсяване.

Предназначение: допринася за: нормалното функциониране на нервната система, нормалната функция на мускулите, поддържането на нормалната психична функция.

Препоръчителен дневен прием: 1 ампулa¹ дневно, самостоятелно или разредена с чаша вода или плодов сок. Оптимална продължителност на прием 60 дни.

Дневният прием осигурява (1 ампулa¹): натрий < 12mg, магнезий 150mg (40%*)
* Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal)
¹ според българското законодателство

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина.