Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Муракол Протект на прах

Снимки

Муракол Протект на прах 360г

Оставете коментар

Наличност: В наличност

292,99 лв.
Муракол Протект на прах

Подробности

Муракол Протект е оригинален продукт на основата на българска биволска коластра. Изключителните полезни свойства на биволската коластра са подсилени чрез добавяне на специална фракция от коластра на крава, силно обогатена на биологично активните „богати на пролин пептиди“ (БПП). Муракол Протект е единственият липозомно микрокапсулиран продукт, обединяващ полезните свойства на двете коластри. Муракол Протект е подсилен допълнително чрез включване на ценните биоактивни компоненти на яйчения жълтък. Това разширява и оптимизира спектъра на полезните му свойства. Муракол Протект е уникална комбинация от пасивни елементи на имунната защита – имуноглобулините, и от активни фактори на имунитета, каквито се явяват БПП, растежните фактори Igf-1, TGf-a, лактоферина, лактопероксидаза, конюгирана линолова киселина. Към Муракол Протект е добавен пробиотичен комплекс съдържащ Lactobacillus bulgaricus (щам 3556); Lactobacillus acidofilus (щам 1379), Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermofilus (щам 1374) и Bifidobacterium bifidum (щам 1370), както и пребиотика инулин. На тази основа Муракол Протект има изключителен потенциал за постигане и поддържане на оптимално функциониране на имунната система на организма и на цялостния метаболизъм.

Какво прави Муракол

• възстановява имунната функция и спомага за установяване на оптимален баланс.
• унищожава болестотворните микроорганизми и спомага за прочистването им от тялото.
• стимулира репарацията и регенерацията на тъканите.
• активира силно дейността на Естествените клетки-убийци на патогенните организми.
• активира продуктивността на антителата, осигуряващи превенция на болести.
• увеличава силата, издръжливостта и възстановяване на клетките.
• забавя цялостния процес на стареене на организма.
• стимулира активирането и диференциацията на стволовите клетки.

За какво се използва

Муракол Протект е оригинална хранителна добавка с доказани полезни свойства. Най-важните от тях са:

• Муракол Протект може да допълва оптимално хранителния режим преди, по време на и след оперативната фаза на злокачествени тумори. Има силно регенериращо действие по време на радиотерапия и химиотерапия. Възстановява и поддържа оптимална имунната система, спомага за преодоляване на последиците от заболяването и агресивното третиране
• за контролиране на количеството на дефектирали клетки в допустими минимални норми и намаляване на риска от туморни образования.
• за оптимизиране на имунната система за противодействието на основните вирусни, бактериални, микотични, дрождени , алергични и паразитни заболявания.
• поддържане на оптимален метаболитен баланс, което съдейства за поддържане на всички функции на организма и съответно добър физически и психически статус. Забавя стареенето.

Индикации за употреба и дозировка

• като добавка на хранителния режим при провеждането на оперативна, химио- и лъчетерапия при злокачествени заболявания – 4 г (една добре уплътнена мерителна лъжичка), 3 пъти дневно преди хранене в продължение на целия период на лечение.
• за оптимизиране на имунната система и за общо укрепване на организма за деца и възрастни – 2 г. сутрин преди хранене.
• за възстановяване на организма преди, при и след химио- и лъчетерапия и при други тежки заболявания - 3 приема дневно по 4 г, преди хранене.
• Муракол се разбърква добре в 150 -200 мл хладка вода. За предпочитане е да се използва филтрирана или изворна вода.

Възможни нежелани реакции

Муракол Протект е напълно безопасен продукт. Няма данни за странични реакции. Да се отчитат възможна нетолерантност спрямо съдържащата се лактоза и яйчен жълтък.

Как да съхранявате този продукт?

Муракол Протект се съхранява на прохладно място, като се избягва пряка слънчева светлина. Да се държи на място недостъпно за деца.

  Хранителни стойности  за 100g
  Енергийна стойност  1676 KJ/414 kcal
  Белтъци  34,7
  Имуноглобулини  24,9
  Богати на пролин пептиди  7,9
  Сол  0g
  Въглехидрати  34,2
  - от тях лактоза  22,3
  - от тях инулин  10
  Мазнини  19,2
  Наситени масни киселини  12,9

Допълнителна информация

Производител НЮ РЕВИТАЛ ЕООД
Съставки • богати на пролин пептиди (БПП). Муракол Протект включва уникален комплекс от БПП от биволска коластра, от коластра на крава и от яйчен жълтък. БПП се явяват трансфер фактори с ключови имуномодилиращи функции. Те пренасят сигнална информация на тимуса за продукцията на необходимите цитокини в зависимост от природата на съответните антигени. Най-същественото е, че те разпознават раковите клетки като чужди антигени и инициират производство на нативни клетки-убийци срещу тях, което им придава изразена антитуморна активност.

• имуноглобулини. Муракол Протект съдържа 5 типа от коластрата – IgG (с най-високо съдържание), IgA, IgD, IgE и IgM, и един от жълтъкът - IgY. Този широк имуноглобулинен комплекс в Муракол Протект профилактира и усилва собствената имунна система при вирусни, бактериални и микотични инфекции, остри и хронични алергии.

• лактоферин. Важен белтък с доказани антитуморни свойства. Притежава също антивирусни, антибактериални и анти-възпалителни свойства.

• цитокини: Интерлевкин 1 и 6, Интерферон-гама и Лимфокини. Съвместно с БПП, участват в клетъчната комуникация, имат антитуморна и антивирусна активност и повлияват полезно цялостната регулация на имунната система. Интерлевкините се изследват усилено като средство срещу рака.

• лакталбумини. Има научни доказателства за висока ефективност на лакталбумините срещу някои видове рак и вируси. Повишава мозъчния серотонин, намалява кортизола и редуцира стреса.

• конюгирана линолова киселина. Важна функция в метаболизма на мастните киселини. Доказана антитуморна активност. Гликопротеини. Имат инхибиторна активност спрямо протеази и трипсин. Предпазва БПП, имуноглобулините и растежните фактори от разграждане от протеолитичните ензими.

• лизозими. Доказани антибактериални свойства.

Повечето компоненти на Муракол Протект имат антитуморен ефект. Изключителната комплексна комбинация от тях прави Муракол Протект много полезен съпътстващ елемент като диетична храна по време на всички фази от лечението на раковите заболявания.

Като цяло, комплексният характер на Муракол Протект се изразява в следните направления:

Муракол Протект е липозомно капсулиран по собствена технология (Сертификат за иновация: ИС № 048/22.11.2016), което значително повишава неговия ревитализиращ потенциал. Вкаран в липозомни микрокапсули, Муракол Протект е предпазен от разграждащото действие на стомашния сок и протеолитичните ензими. Това осигурява максимална бионаличност на препарата в червата. Сходството на липозомните структури с мембраните на клетките на мукозната тъкан улеснява контакта помежду им и съответно проникването на компонентите на Муракол Протект в кръвния поток и от там до местата на тяхната активност.
Продуктов № 271301
Нетно количество 360g

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Муракол Протект на прах 360г

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена