Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Натурална изворна вода 250мл

Снимки

Натурална изворна вода 250мл

Оставете коментар

Наличност: В наличност

1,29 лв.
Натурален продукт

Подробности

Висококачествена изворна вода от сърцето на Стирия (Австрия). Филтрирана през варовиковите скали на Алпите, под постоянен строг контрол - гаранция за постоянно високо качество. Подходяща за бедна на натрий диета.

Анализ на водоизточника Seisenstein (Австрия). Изследване от 2010г. на IFUM: Институт по медицина на околната среда на град Виена

Натурална изворна вода


рН 7.99
О (Кислород) 9.2 mg/l
Na (Натрий) 2.0 mg/l
Ca (Калций) 45 mg/l
Mg (Магнезий) 13 mg/l
HCO3 (Хидрогенкарбонат) 170 mg/l
K (Калий) 1 mg/l
Cl (Хлорид) 2.6 mg/l
Електропроводимост 323 µS/cm

Начин на съхранение: Далеч от топлина и пряка слънчева светлина.За водата Wildalp


Натурална изворна вода

WILDALP Натурална изворна вода е чиста и напълно натурална изворна и нетретирана вода, чието високо качество се базира на чистотата на извора. За да се запази чистотата, изворът се намира в защитена историческа водна местност, водата се пълни в бутилката директно от извора по внимателен начин. Това позволява да се запази нейния произход, енергия и специфичен характер, които са се развили по време на дългото си пътуване в подземните потоци и нива на терена, които са все още непокътнати от човека.

Ето защо водата на WILDALP е свежа и натурална като от извора. Тя допринася за поддържане на тялото да бъде жизнено и здраво. Водата е без нитрати, има високо съдържание на натурален кислород и ниско съдържание на натрий.

Водата е живот


Водата означава живот. Организмът не може да функционира без вода. Тя регулира всички функции на нашия организъм. Чистата и естествена вода се характеризира предимно с балансираната минерализация, като и абсорбира и премахва вредните вещества доста добре.

Трябва да пием около 1,5 литра вода дневно за нашето благосъстояние и здраве, за предпочитане равномерно разпределени през деня и преди потенциалното чувство на жажда. Стимуланти като алкохол и кафе извличат течност от нашето тяло и затова е важно да се компенсира с приемането на достатъчно количество вода.

Допълнителна информация

Производител WILDALPEN WASSERVERWERTUNGS GMBH
Търговска марка WILDALP
Продуктов № 170362
Нетно количество 250ml
Държава производител Австрия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Натурална изворна вода 250мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена