Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Натурална изворна вода за бебета 0+

Снимки

Натурална изворна вода за бебета 0+ 250мл

Оставете коментар

Наличност: В наличност

1,29 лв.
Натурална изворна вода за бебета 0+

Подробности

Висококачествена изворна вода от сърцето на Стирия (Австрия). Естествено филтрирана през варовиковите скали на Алпите, под постоянен строг контрол - гаранция за постоянно високо качество. Бутилирана, следвайки строги методи за контрол и съответства на Стандартите за хранителни продукти на ЕС и на Австрийският Регламент за изворна вода.

Чиста изворна вода, специално пригодена за нуждите на Вашето бебе. Подходяща за приготвяне на бебешка храна: към мляко за кърмачета и преходно мляко, разтворими бебешки храни с мляко и разтворими чайове, за смесване с бебешки сокове, за директна консумация.

С високо съдържание на естествен кислород, достатъчно калций и флуорид, както и ниско съдържание на натрий и поради това е идеална за приготвяне на бебешка храна.

- Подходяща за приготвяне на бебешка храна
- Чиста бебешка вода за директна консумация
- С ниско съдържание на натрий
- Изворна вода без газ
- Без първоначално преваряване*
- Бутилирана под строг контрол

*Най-добра до (виж датата върху капачката): ако водата се съхранява в затворена оригинална бутилка, защитена от пряка слънчева светлина при стайна температура. След отваряне водата може да се използва без да е необходимо първоначално преваряване. След отваряне се уверете, че съдържанието на бутилката не е замърсено. Съхранявайте отворената бутилка далеч от пряка светлина при максимална температура 10°C. От третия ден след отваряне на бутилката препоръчваме водата за приготвяне на бебешка храна да се преварява.

Анализ на водоизточника Seisenstein (Австрия). Изследване от 2010г. на IFUM: Институт по медицина на околната среда на град Виена
рН 7.9
О (Кислород) 9.2 mg/l
Na (Натрий) 2.0 mg/l
Ca (Калций) 45 mg/l
Mg (Магнезий) 13 mg/l
HCO3 (Хидрогенкарбонат) 170 mg/l
K (Калий) 1 mg/l
Cl (Хлорид) 2.6 mg/l
Електропроводимост 323 µS/cm

Начин на съхранение: При стайна температура, далеч от топлина и пряка слънчева светлина.

За водата Wildalp


WILDALP Натурална изворна вода е чиста и напълно натурална изворна и нетретирана вода, чието високо качество се базира на чистотата на извора. За да се запази чистотата, изворът се намира в защитена историческа водна местност, водата се пълни в бутилката директно от извора по внимателен начин. Това позволява да се запази нейния произход, енергия и специфичен характер, които са се развили по време на дългото си пътуване в подземните потоци и нива на терена, които са все още непокътнати от човека.

Ето защо водата на WILDALP е свежа и натурална като от извора. Тя допринася за поддържане на тялото да бъде жизнено и здраво. Водата е без нитрати, има високо съдържание на натурален кислород и ниско съдържание на натрий.

Водата е живот


Водата означава живот. Организмът не може да функционира без вода. Тя регулира всички функции на нашия организъм. Чистата и естествена вода се характеризира предимно с балансираната минерализация, като и абсорбира и премахва вредните вещества доста добре.

Здравословното хранене трябва вече да започне в детството. Уверете се, че бебето ви получава само най-добрата и най-естествена храна. На първо място, водата, използвана при приготвянето на прахообразна храна, допринася основно за качеството на храненето на бебето.

Трябва да пием около 1,5 литра вода дневно за нашето благосъстояние и здраве, за предпочитане равномерно разпределени през деня и преди потенциалното чувство на жажда. Стимуланти като алкохол и кафе извличат течност от нашето тяло и затова е важно да се компенсира с приемането на достатъчно количество вода.

Допълнителна информация

Производител WILDALPEN WASSERVERWERTUNGS GMBH
Търговска марка WILDALP
Продуктов № 170353
Нетно количество 250ml
Държава производител Австрия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Натурална изворна вода за бебета 0+ 250мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена