Balev Bio
Балев Био Маркет

Натурална маска за лице и шия Тибетски билки 36г

LOGO-S B.V.

Балев Био Маркет

4.49лв

Без ПарабениБез ГМОБез глутен
  • Описание

  • Допълнителна информация

99,6% Натурална. Маска за еднократна употреба. Допринася подхранването и възстановяването. Без парабени, глутен, ГМО, силикон, токсини.

Стъпка 1: Тибетски билки

Плаценто-колагенова маска за лице (лице, шия, клепачи). Допринася за възстановяването, с лифтинг ефект. Ефект: Чистотата на алпийските поляни спомага за подобряване на естествената красота, чрез подхранване и ревитализиране на кожата, допринасяйки максимално чрез създаване на повдигащ ефект и осигурява пълна наслада, която носи приятна нежност докато маската е нанесена. Начин на употреба: Нанесете маската на добре почистена кожа за 15 минути. След това отстранете маската и изплакнете с вода. За най-добри резултати използвайте маската ежедневно в продължение на 12 дни, след което 1-2 пъти на седмица. Нетно количество: 36g

Стъпка 2: Хиалуронов крем

Ефект: Благоприятства интензивното овлажняване на кожата и подпомага повишаването на нейната еластичност. Начин на употреба: След употреба на маската, нанесете лек, равен слой от хиалуроновия крем и оставете да се абсорбира напълно от кожата. Нетно количество: 6ml Внимание: Само за външна употреба. В случай на дразнене, преустановете употребата. Избягвайте областта около очите. В случай на контакт с очите, изплакнете с вода. Съхранявайте далеч от деца.