Натурална минерална вода от глетчер 1л

Isbre

3.19лв

Чиста и натурална минерална вода
  • Описание

  • Допълнителна информация

Най-добрата вода за пиене в света®

В отдалечените и величествени планини на Норвегия, на края на един дълъг и криволичещ фиорд се намира глетчерът, който е източникът на ISBRE. ISBRE е норвежката дума за глетчер и никоя друга дума не може да опише по-добре нашата вода. Мислете за ISBRE като за глетчер в бутилка. Чиста, свежа и недокосната от човека. Ние ви донасяме водата от мястото, където тя води началото си, за да се насладите, освежите и обновите. Микробиологичните изследвания показват, че изворната вода на Isbre е по-чиста от останалите. И независими лабораторни анализи показват, че Isbre има най-ниската обща стойност на разтворените твърди вещества, регистрирани някога за естествена, непреработена вода. За нас това означава, че нивата на соли, минерални и метални съединения са изключително ниски. За вас това означава, че получавате най-здравословната и чиста вода, която можете да си купите.

Водният източник на Isbre

Водният източник се намира под ледника Hardangerjøkulen в края на 100-километровия фиорд Hardanger в Ulvik Норвегия. Поради тази причина, този девствен субарктически ледников източник, в такова отдалечено място, достъпен само през фиорди, ние можем да добиваме тази невероятно чиста вода.* Смята се, че ледникът е на най-малко 5000 години - един от най-старите и най-чисти водни източници в света. Водата от нашата пролет е с нееднакво качество и ние сме получили сертификат от Патентното ведомство на САЩ като "Най-добрата питейна вода в света"®. Isbre също е получила търговската марка на ЕС: "Най-добрата питейна вода в света"®. Hardanger е известен като един от районите на земята с най-величествената природа: фиорди, планини, ледници и, разбира се, много водопади. *Лабораторно, тествана от Groundwater Analytical, Inc. и Eurofins Norge

Isbre

Предимства на водата Isbre

По-добър вкус Потребителите преценяват качеството на водата главно по нейния вкус и свойства. Ако водата има лош вкус и мирис, те вярват, че не е безопасна за пиене. Тъй като водата на Isbre няма никакви примеси, които да повлияят на вкуса и, тя има страхотен вкус, без никакъв лош мирис. По-добро качество Уникалният геоложки феномен гарантира, че ледениковата вода Isbre е напълно без всякакви замърсители. Няма химическо пречистване, дестилация, йонизация и не е необходима обратна осмоза. Микробиологичните тестове и независими лабораторни анализи показват, че изворната вода на Isbre е по-чиста от всяка друга естествена вода, тествана някога. Isbre има най-ниско общо съдържание на разтворени твърди вещества (4 ppm) измервано някога при естествена непреработена вода.

Isbre - стойности и информация

Хранителна информация Mного ниско съдържание на минерали. Подходяща за хранителен режим с ниско съдържание на натрий. Име и място на водоизточника Isbre Spring, Osa 5730 Ulvik, Norway Име място на бутилиране Isbre Spring, Osa 5730 Ulvik, Norway Водният източник на Isbre е толкова чист, че може да се използва в повечето батерии като заместител на дестилирана вода. Без никаква форма на третиране или филтриране! С ISBRE всичко, което получавате, е вкусна, чиста и здравословна леденникова вода. Опитайте. Доказано е.
  Средни стойности на състава  mg/l
  Калций  0.72mg
  Магнезий  0.12mg
  Натрий  0.73mg
  Калий  0.21mg
  Бикарбонат  0.00mg
  Желязо  0.00mg
  Хлорид  0.37mg
  Флуорид  0.02mg
  Нитрат  0.00mg
  Сулфат  0.07mg
  Суха утайка (TDS – Общо количество разтворени твърди вещества)  ≈ 4
  pH  6,6
Начин на съхранение: Далеч от топлина и пряка слънчева светлина.