Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Очанка

Снимки

Очанка 100 капсули x 220мг

Оставете коментар

Наличност: В наличност

7,99 лв.
Очанка

Подробности

Използва се в продължение на векове в цяла Европа като естествен начин за поддържане на здрави очи и синуси. Името очанка казва всичко за тази популярна дори и днес билка. Всяка капсула доставя 430 мг чиста билка Очанка, или Euphrasia Officinalis, за изцяло естествена билкова подкрепа.

Други съставки: желатин, може да съдържа едно или повече от следните неща: микрокристална целулоза (растителни влакна), магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Очите са един от най-чувствителните органи на човешкото тяло. За тяхното лечение природата дарява на човека една униклана билка – очанката.

Човешкото око не е само чувствителен орган, но също така и сложен механизъм, който позволява на човек да получи богата информация от външния свят. Болестта на очите може да причини на човека много проблеми. Всяко заболяване, причинено главно от енергиен дисбаланс може да бъде възстановено по естествен път.

В богатия арсенал на природата, особено за лечение на очни заболявания се препоръчва очанката. Обикновеното на пръв поглед растение е с жълти цветове, които приличат на човешки широко отворени очи. От древни времена до нас достигат легенди за чудодейната сила на това растение.

Очанката е в състояние да се справи с такива заболявания като инфекциозен конюнктивит и алергии, блефарит, глаукома, замъглено зрение, повишено вътреочно налягане, както и много други нарушения. В допълнение към директните ефекти върху очите, очанката успешно се използва в народната медицина за възпаление на лигавиците (ринит, синузит, сенна хрема), алергии, бронхопулмонални заболявания и нарушения на храносмилането.

Очанката се препоръчва на възрастните хора, по-специално, на тези страдащи от влошаване на зрението. Очанката дава положителен ефект при редовна употреба и не позволява на болестите да се развиват
Тя е много важна, тъй като осигурява оптимално съдържание на биологично активни вещества за изготвянето на ефективни препарати от нея.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула дневно с 200 мл. вода пред хранене.

Съдържание на една капсула: 220 мг Очанка
Съдържание на дневна доза: 220 мг Очанка
Други съставки: Желатин,магнезиев стеарат
Хранителна стойност на хранителна добавка: 14kkaл. /100гр.

Допълнителна информация

Производител Bioherba
Продуктов № 270793
Количество 100 капсули x 220мг
Държава производител Италия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Очанка 100 капсули x 220мг

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена

Други продукти, от които може да се интересувате