Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Списание OM Yoga & Lifestyle - брой 14

Снимки

Списание OM Yoga & Lifestyle - брой 14

Оставете коментар

Наличност: В наличност

6,00 лв.
Списание OM Yoga & Lifestyle - брой 14

Подробности

Вода – това е специалната тема на новия брой 14 на списанието за йога и хармоничен начин на живот OM Yoga & Lifestyle, който от днес е на пазара.

"Като елемент в природата тя има жизненоважна задача, самите ние сме изградени от над 70% вода. Заради променливите външни условия тя променя своите агрегатни състояния и търпи адаптивност – постоянно видоизменя своите форми спрямо провокациите на средата. Нейните характеристики проявява всеки от нас и така водени от намерението, което влагаме, можем да променяме себе си", казва главният редактор Нина Сотирова / Nina Sotirova.

В разгара на синьото и слънчево лято изследваме как йога докосва нашия емоционален свят и колко е важно да опознаем стихията на водата вътре в нас. В специалната поредица представяме една по-различна практика – върху сърф дъска, очакват ви и пет пречистващи йога техники с вода.

Лице на корицата е Аделина Кирилова, която разказва колко е ценно да споделяме йога с хора, с които сме на една вълна. Как практиката на постелката се превръща в лична философия – отговорите търсим от Райна Христова в интервю за рубриката "ОМ Среща...". На страниците на брой 14 с радост ви каним да надникнете в новия ни дом – пространството за събития на списание OM Yoga & Lifestyle.

Сред водещите акценти е международният йога фестивал Udaya Live Yoga & Music Retreat през август, чието четвърто издание обединява над 60 популярни йога преподаватели и музиканти от цял свят. Защо йога прави света по-добър и за вдъхновението от ежедневната практика разказва Ярив Лернер, организатор и основен двигател на фестивала. Срещаме ви и с българските преподаватели, които участват в програмата – Аделина Кирилова, Нели Насева и Теодора Рачева - Деви. Очаква ви още една специална среща – с Шери Рей, която пристига у нас за Udaya Live.

Допълнителна информация

Производител OM Yoga & Lifestyle
Продуктов № 250631

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Списание OM Yoga & Lifestyle - брой 14

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Качество