Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Списание OM Yoga & Lifestyle - брой 15

Снимки

Списание OM Yoga & Lifestyle - брой 15

Оставете коментар

Наличност: В наличност

6,00 лв.
Списание OM Yoga & Lifestyle - брой 15

Подробности

Време за промяна – това е специалната тема на новия брой 15 на списанието за йога и хармоничен начин на живот OM Yoga & Lifestyle, който вече е на пазара.

"Промяната е неизбежна и ние избираме как да отговорим на всяко житейско събитие. Предизвикателствата, пред които се изправяме непрестанно, ни провокират да видим какво се крие отвъд така важната ни зона на комфорт. Отвъд нея намираме смисъл на живота си. Ако ви е време за промяна, то с новия ни брой тя ще е по-лесна", казва главният редактор Нина Сотирова / Nina Sotirova.

За йога като постоянен процес на трансформация и необходимостта от иновативни подходи в днешния динамичен свят разговаряме с Говинд Дас, специален гост, лице на корицата и един от преподавателите на фестивала Udaya Live 2019. Кирил Коларов е гост във водещото интервю за "ОМ Среща", а Александра Жекова споделя за промяната, която носи в живота й йога. За силата на нашето намерение и личната ни санкалпа разказваме в специалната тема на броя. Представяме също древния ритуал за рисуване с къна, очакват ви полезни съвети за грижата за тялото през есента и още много вдъхновяващи теми и срещи в OM Yoga & Lifestyle, най-популярното списание за йога в света и в България!

Допълнителна информация

Производител OM Yoga & Lifestyle
Продуктов № 250631

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Списание OM Yoga & Lifestyle - брой 15

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена