Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Органичен чай от лайка

Снимки

Органичен чай от лайка

Оставете коментар

Наличност: Не е налично

4,69 лв.
Био

Подробности

Чист като утринна роса, със своя златисто-жълт цвят има магически ефект, който е най-осезаем рано сутрин или вечер.

Как най добре да използваме чая: За да увеличим усещането за релаксация, вместо една, сложете две чаени торбички в чашата, малко мед и само няколко капки лимонов сок.

Лайката е едно от най-старите лечебни средства, познати на хората. За нейна родина се смятат земите в Азия, но растението се разпространява много бързо и в останалите части на света благодарение на търговците и мореплавателите. Запазени са сведения, че древните гърци и римляните са използвали лайката при лечението на различни заболявания. Лекарите я смятали за универсално целебно средство и я прилагали почти при всички болести както външно - върху кожни рани като мехлем, така и вътрешно - под формата на чай или отвара. Почти всеки лекар в миналото установявал по някое ново свойство на лайката - при стомашни оплаквания, настинки, при проблеми със зъбите, главоболие и др.

Лайката е доста непретенциозно растение, което вирее при почти всякакви климатични условия. Лечебното растение е диворастящо и дори някои го смятат за плевел, тъй като обикновено израства между селскостопанските култури. Лайката е от семейство сложноцветни и е едногодишно растение.

Освен за чай лайката, особено когато е прясно набрана, често се използва в кулинарията като добавка към сладкиши, десерти, а понякога и към салати.

Допълнителна информация

Производител Alkaloid A.D.
Търговска марка Good Nature
Продуктов № 190041

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Органичен чай от лайка

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена