Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Органичен омекотител за дрехи - хипоалергичен, без аромат

Снимки

Органичен омекотител за дрехи - хипоалергичен, без аромат 1л

Оставете коментар

Наличност: В наличност

13,99 лв.
ВеганХипоалергиченБез ГМОНе е тествано върху животни

Подробности

Веган. Щадящ кожата. С благородни билкови екстракти. Без петролни и палмови масла. Без ГМО. Не е тестван върху животни. За 30 пранета.

Този омекотител е елексир за пране, който се произвежда от чисти растително базирани материали, без разтворители, парфюми, химикали, повърхностно активни вещества или палмови масла, като дава на прането мекота и свежест. Тъй като съдържа чисти растения и скъпоценни екстракти като сапунче, рапица, невен и розмарин, той защитава кожата, както и околната среда. Вашето пране е по-гладко и по-лесно се глади след изсушаване.

Tази бутилка е направена от възобновяеми материали (захарна тръстика). 100% лесно биоразградима, направена без минерални и палмови масла.

Начин на употреба: Разклатете внимателно преди употреба. Доза за 1 пералня за приблизително 3-4кг сухо пране: 1 мерителна капачка (около 33мл).

Внимание: Съхранявайте на място недостъпно за деца. В случай на контакт с очите, веднага изплакнете обилно с вода и потърсете медицинска помощ. При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета.

Съхранение: На сухо и хладно място.

Допълнителна информация

Производител PLANET PURE GMBH
Съставки 1-5% нейонни повърхностно активни вещества (екстракт от сапунче*, децил глюкозид**, ксилоза**, ксантанова гума**, етанол*, лимонена киселина, p-анизова киселина**), консерванти (калиев сорбат), соев протеин**, екстракт от невен*, екстракт от розмарин.
(*) от контролирано био производство.
(**) натурални съставки.
Продуктов № 290679
Нетно количество 1l
Държава производител Австрия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Органичен омекотител за дрехи - хипоалергичен, без аромат 1л

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена