Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Органичен препарат за дърво - подхранващ

Снимки

Органичен препарат за дърво - подхранващ 510мл

Оставете коментар

Наличност: В наличност

14,99 лв.
С маслина и бергамот

Подробности

Този препарат е идеален за почистване и защита на дървени повърхности като подове, мебели, шкафове, врати, плотове за маси и др. Той е комбинация от почистващата сила на чисти растителни сапонини и богатството на органични маслинови масла. Произведен в съответствие с нехранителните стандарти на Austria Bio Garantie (австрийската водеща сертифицираща организация за органични продукти).

Начин на употреба: Разклатете внимателно преди употреба. Разтворете 10-20ml в около 5-10l вода. Използвайте студена вода, тя помага на околната среда чрез спестяване на енергия. Натуралните почистващи препарати предпазват околната среда и нашата кожа.

Внимание: Да се съхранява на място недостъпно за деца. В случай на контакт с очите, веднага изплакнете с обилно количество вода и потърсете медицинска помощ. При поглъщане, веднага потърсете медицинска помощ и покажете тази опаковка или етикет.

Винаги съхранявайте продукта в оригиналната му опаковка. Да не се смесва с други продукти.

Допълнителна информация

Производител PLANET PURE GMBH
Съставки 15-30% нейонни повърхностно активни вещества (екстракт от сапунен орех*, екстракт от сапунче*, екстракт от семена на камелия*), децил глюкозид**, ксилоза**, глюкоза**, гума гуар*, етанол*, лимонена киселина, аромат (масло от бергамот*, 4-метоксибензоена киселина**), консервант (калиев сорбат), зехтин*, лимонен***, линалол ***.
*от контролирано био производство, **натурално, ***съставка на чисто етерично масло

Тази бутилка е направена от възобновяеми сурови материали (захарна тръстика). 100% лесно биоразградима, направена без минерали и палмови масла.
Продуктов № 290643
Нетно количество 510ml
Държава производител Австрия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Органичен препарат за дърво - подхранващ 510мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Качество