Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Органичен препарат за дърво - подхранващ

Снимки

Органичен препарат за дърво - подхранващ 510мл

Оставете коментар

Наличност: В наличност

14,99 лв.
Веган

Подробности

С бергамот и маслиново масло. Веган.

Този препарат е идеален за почистване и защита на дървени повърхности като подове, мебели, шкафове, врати, плотове за маси и др. Той е комбинация от почистващата сила на чисти растителни сапонини и богатството на органични маслинови масла. Произведен в съответствие с нехранителните стандарти на Austria Bio Garantie (австрийската водеща сертифицираща организация за органични продукти).

Тази бутилка е направена от възобновяеми сурови материали (захарна тръстика). 100% лесно биоразградима, направена без минерали и палмови масла.

Начин на употреба: Разклатете внимателно преди употреба. 10 - 20 ml, разредени в 5 - 10 литра вода (може да се използва студена вода). За дървени повърхности и под. Натуралните почистващи препарати предпазват околната среда и нашата кожа.

Внимание: Да се съхранява на място недостъпно за деца. В случай на контакт с очите, веднага изплакнете с обилно количество вода и потърсете медицинска помощ. При поглъщане, веднага потърсете медицинска помощ и покажете тази опаковка или етикет.

Съхранение: На сухо и хладно място. Винаги съхранявайте продукта в оригиналната му опаковка. Да не се смесва с други продукти.

Допълнителна информация

Производител PLANET PURE GMBH
Съставки 5-15% нейонни повърхностно активни вещества (децил глюкозид**, ксилоза**, глюкоза** , рапична киселина**, екстракт от сапунен орех*, екстракт от сапуниче*, екстракт от семена на камелия*(Camellia oleifera)), гума гуар*, етанол*, лимонена киселина**, аромат (масло от бергамот*, масло от лайм, п-анисова киселина **), консервант (калиев сорбат), маслиново масло*, лимонен***, линалол ***.
*от контролирано био производство
**натурално
***съставка на чисто етерично масло
Продуктов № 290643
Нетно количество 510ml
Държава производител Австрия
Страна на произход Австрия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Органичен препарат за дърво - подхранващ 510мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена