Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Пектин ябълков 100% без захар

Снимки

Пектин ябълков 100% без захар, 40г

Оставете коментар

Наличност: В наличност

3,49 лв.
Без добавена захар

Подробности

Без добавена захар. Извлечен от пресни ябълкови плодове по оригинална технология. Не съдържа допълнителни свързващи вещества.

В храносмилателния тракт пектините абсорбират отровните вещества, гнилостните продукти и токсините, отделяни от бактериите, като съдействат за тяхното обезвреждане и изхвърляне от организма. Пектиновите вещества неутрализират действието на киселините и основите. Пектинът свързва жлъчните киселини в червата. Той напълно ферментира под въздействието на микробите в дебелото черво (за разлика от неразтворимата целулоза). Подобрява функцията на дебелото черво и увеличава разграждането на несмилаемите фекални отпадъци. Намалява повишаването на кръвната захар след приемане на въглехидрати. Намалява увеличените нива на лошия холестерол и трглицеридите, без да понижава нивото на полезния холестерол. Причинява забавяне процесите на храносмилане, което води до увеличаване чувството за ситост. Този продукт не съдържа захар и може да се ползва от диабетици. Продължителната употреба води до нормализиране на кръвното налягане.

Употреба: Профилактично - 5 гр. (1 ч. лъжица) пектин се разбива в 20 гр. вода и 1 чаена лъжица мед. Взима се половин час преди хранене. Лечебно - 3 пъти по 5 гр. пектин преди хранене.

Допълнителна информация

Производител Бизнес Къща
Продуктов № 270572
Нетно количество 40g
Държава производител България

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Пектин ябълков 100% без захар, 40г

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена