Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

pH Тест ленти

Снимки

pH Тест ленти 100 бр.

Оставете коментар

Наличност: В наличност

12,19 лв.
За приложение само при слюнка и урина

Подробности

pH Тест лентиСпециална тест хартия за слюнка и урина. Спектър на рН тест лентите: рН 4.5-рН 9.0. Тествайте рН на Вашето тяло. Резултати след 15 секунди.

Инструкции за ползване

За тестване на урина: Тествайте първата и втората урина за деня. За да тествате, поставете за кратко време рН лентата докато уринирате, изтръскайте остатъчната течност и изчакайте 15 секунди, за да отчетете Вашето рН.

За тестване на слюнка: Изчакайте 2 часа след ядене. В лъжица изплюйте слюнка, потопете рН лентата и изчакайте 15 секунди, за да отчетете Вашето рН. Не поставяйте рН лентите директно във Вашата уста.

След потапяне в слюнка или урина, отчитането на резултата става като двата цвята от лентата се сравняват с цветовете от скалите на лицето и гърба на кутията. Отчита се стойността на двата цвята според това кои са най-близките цветове от скалата със стойностите. Записва се съответната стойност и се взима средно аритметично. Пример: Ако горният цвят (оранжев преди потапяне/сравнява се с горният ред) съвпада с цвета под стойност 6,75, а долният цвят (жълт преди потапяне/сравнява се с долният ред) съвпада с цвета под стойност 6,25 крайният резултат е 6,50.

Важно: За тестване с урина най-подходящо е да се вземат отчитания от първата и втората урина сутрин, след което да се вземе средно аритметично. Тестването със слюнка трябва да се прави 2 часа след последното хранене.

Резултати: Използвайте цветната таблица за правилната индикация. Оптимално четене е 7.0-7.5. Отчитане на 7.0 е нормално. Отчитане на 6.5 е леко киселинно. Отчитане под 6.5 е киселинно и отчитане под 6.0 е много киселинно.

pH Тест лентиЗабележка: Урината е малко по-киселинна от слюнката; нормалното отчитане е от 6.75 до 7.25. Тествайте няколко пъти на ден и ежедневно за по-дълъг период от време, за да получите средно отчитане. След като веднъж сте записали Вашите резултати, препоръчваме да се консултирате с обучено медицинско лице.

Защо трябва да измервате нивото на pH?
Ако рН е твърде киселинно, това може да причини: спад в имунната система, главоболие, лошо храносмилане и раздразнение на стомаха, повишен риск от диабет.

Постоянното и балансирано рН е от жизненоважно значение за организма; молекулната форма на протеините, например, и по този начин нормалната структура на клетъчните съставки е зависима от рН.

Съхранение: На сухо и хладно място. След употреба затворете веднага капака на опаковката плътно. Не докосвайте покритието на тестовите зони. Само за ин-витро (извън тялото) употреба.

Допълнителна информация

Производител WATER FOR HEALTH LTD
Продуктов № 280190
Количество 100 бр.
Държава производител Великобритания

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: pH Тест ленти 100 бр.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена

Други продукти, от които може да се интересувате