Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Пластелин с етерични масла - Дишам

Снимки

Пластелин с етерични масла - Дишам 50 г

Оставете коментар

Наличност: В наличност

14,99 лв.
Сертифициран от Екосерт

Подробности

„Дишам“: не само облекчава настинката, кашлицата и сенната хрема, но и балансира чакрите, които не са в хармония. Действа синергично на сетивата със свежите аромати (евкалипт, лавандула и мента) и меката текстура при докосване.

Терапевтичен пластелин, обогатен с етерични масла. Ароматерапия за моделиране.

Затоплете пластелина в ръцете си и го размачкайте за 5-10 минути. По този начин специално подбраните етерични масла ще започнат да се изпаряват и ще ги вдишате, донасяйки бързо и ефективно облекчение на симптомите на сенна хрема, кашлица и настинка. Синият цвят символизира енергийния център на гърлото (гърлената чакра), и помага за облекчаване и улесняване на дишането.

Важно: Бременни жени или хора страдащи от епилепсия, предварително трябва да се консултират с лекар. Деца под 3 години трябва да бъдат под надзор на възрастен. Измийте ръцете след употреба.

Всички етерични масла са гарантирани от ECOCERT.

Как действа:

1. Когато размачкате Mohdoh, етеричните масла не само се изпаряват и биват вдишани, но и се абсорбират през кожата. Концентрацията им е внимателно контролирана, за да е сигурно, че пластелина е едновременно ефективен и безопасен.
2. В същото време внимателно подбраните цветове помагат за балансиране на енергийните центрове (чакри), които не са в хармония.
3. Синергичните ефекти от докосване и аромат могат да бъдат много ефективни в борбата с множество оплаквания, свързани със стрес. Меката текстура на пластелина също има успокояващ ефект.

Mohdoh комбинира три терапевтични елемента от холистиката с доказани позитивни резултати – ароматерапия, цветотерапия и игрова терапия.

Ароматерапия
Ароматерапията е ефективна при стрес, леки заболявания, кожни и емоционални проблеми. Тя е превантивна терапия, която ни помага да запазим емоционалният си и физически баланс, намалявайки шансовете за поява на сериозни заболявания.
Всички етерични масла в Mohdoh са смесени от специалиста по ароматерапия Пени Прайс.

Игрова терапия
Чрез игра и изкуства, могат да бъдат облекчени леки и хронични физиологични и емоционални състояния. Тези състояния могат да причинят поведенчески проблеми и/или да попречат на децата да реализират пълният си потенциал.

Цветотерапия
Цветотерапията е холистична и форма на лечение, която внася оптималния баланс от цветовите енергии в човешкия организъм, за да спомогне за хармонията между ума, тялото и духа.
Цветовете имат дълбок ефект върху нас на всички нива – физическо, умствено, емоционално и духовно. Ако нашите енергийни центрове (чакри) излязат извън баланс, тогава тялото ни не може да функционира правилно, което от своя страна може да доведе до множество проблеми. Цветотерапията има за цел да балансира и подсили енергийните ни центрове и също така помага за стимулирането на собствените лечебни процеси на организма.

Инструкции за съхранение
Съхранявайте пластелина в затворен съд, на тъмно и хладно място. Връщайте го в съда след всяка употреба, за да остане свеж.
НИКОГА не добавяйте нови масла към пластелина. Етеричните масла са внимателно подбрани и смесени в изчислени количества, за да помагат при специфични състояния. Допълнителното добавяне на масла може да бъде опасно.

• Всички масла са чисти и не са използвани изкуствени аромати.
• Издържа приблизително 3 месеца след отваряне.
• Някои хора може да имат алергии към определени етерични масла
• Деца под 3 години трябва да бъдат наблюдавани, когато го употребяват.
• Mohdoh е 100% нетоксичен.

Начин на съхранение: На сухо и прохладно място.

Допълнителна информация

Производител HARMONY NATURAL
Търговска марка MOHDOH
Съставки вода, целулоза, поливинилиден хлорид, глицерин, поливинилов спирт, модифицирано нишесте, течен парафин, борна киселина, триетаноламин, акрилен полимер, полисилоксан, фосфорна киселина, етерични масла от евкалипт, лавандула, мента с хисоп.
Продуктов № 300045
Нетно количество 50 г
Държава производител САЩ

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Пластелин с етерични масла - Дишам 50 г

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Качество