Balev Bio

Сол

48 продукта

 • Непреработени морски кристали с подправки за риба 75г
   

  Непреработени морски кристали с подправки за риба 75г

  Herbes De La Conca

  -26%
  6.99лвбеше 9.39
 • Хималайски черни кристали 100г
   

  Хималайски черни кристали 100г

 • Естествени пирамидални кристали от Кипър 75г
   

  Естествени пирамидални кристали от Кипър 75г

 • Ръчно извлечени морски кристали 75г
   

  Ръчно извлечени морски кристали 75г

  NATURATA AG

  12.49лв

 • Хималайски кристали на гранули - кутия 500г
   

  Хималайски кристали на гранули - кутия 500г

 • Камъни хималайски кристали- кутия 500г
   

  Камъни хималайски кристали- кутия 500г

 • Камъни хималайски кристали - буркан 1кг
   

  Камъни хималайски кристали - буркан 1кг

 • Хималайски кристали с био подправки 175г
   

  Хималайски кристали с био подправки 175г

 • Хималайски кристали на гранули - плик 500г
   

  Хималайски кристали на гранули - плик 500г

 • Морски кристали фини 1кг
   

  Морски кристали фини 1кг

  BioAgros

  1.99лв

 • Хималайски черни кристали гранули 500г
   

  Хималайски черни кристали гранули 500г

  Aloka

  4.79лв

 • Непреработени морски кристали с подправки за месо 75г
   

  Непреработени морски кристали с подправки за месо 75г

  Herbes De La Conca

  -26%
  6.99лвбеше 9.39
 • Морски кристали с манатарки и чесън 60г
   

  Морски кристали с манатарки и чесън 60г

 • Морски кристали с пикантно чили и черен пипер 60г
   

  Морски кристали с пикантно чили и черен пипер 60г

  Herbes De La Conca

  -26%
  9.29лвбеше 12.49
 • Морски кристали с хибискус и салвия 60г
   

  Морски кристали с хибискус и салвия 60г

 • Морски кристали със средиземноморски подправки 60г
   

  Морски кристали със средиземноморски подправки 60г

 • Сол с аромат черен трюфел 120г
   

  Сол с аромат черен трюфел 120г

  ROSS TARTUFI

  22.29лв

 • Хималайски кристали на гранули - плик 1кг
   

  Хималайски кристали на гранули - плик 1кг

 • Каменни кристали на гранули-плик 500г
   

  Каменни кристали на гранули-плик 500г