new_product
best_seller

Power 3, 60 капсули

Рила Хербал ЕООД

new_product
best_seller

39.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

Препоръчителен прием: 2 или 4 капсули дневно.

При дневен прием от 4 капсули, една опаковка е достатъчна за 15 дни.

При дневен прием от 2 капсула, една опаковка е достатъчна за 30 дни.

Живеейки във все по-стресираща среда, многото ангажименти и отговорности, за които трябва да се погрижим, неминуемо водят до проблеми като липсата на енергия за справяне с всекидневните задачи, умора, липса на издръжливост, понижаване на либидото и желанието за интимност с партньора, проблеми с кръвното налягане, при много мъже се появяват и проблеми с простатата.

Какви са ползите от употребата на тройна билкова формула „Power 3”?

Тройна билкова формула “Power 3” е хранителна добавка, създадена по уникална формула, изцяло на билкова основа, която има за цел да:

• Спомогне за повишаване на либидото;
• Спомогне за повишаване на половата потентност;
• Подпомогне бързото възстановяване след тренировка;
• Подпомогне растежа на мускулната маса при активно трениращи;
• Спомогне за увеличаване на енергията, силата и издръжливостта;
• Подпомогне правилното функциониране на яйчниците и увеличаване броя на сперматозиодите;
• Правилното функциониране на централната и периферна нервна система;
• Подпомогне тялото да се адаптира бързо и безпроблемно към средата на живот.

Какво представлява „Power 3”?

„Power 3” е хранителна добавка, комбинирана тройна формула от Бабини зъби (Tribulus terrestris), Дамяна (Damiana) и Златен корен ( Rhodiola rosea ), която спомага за увеличаване на тонуса и либидото, подпомага правилното функциониране на простатата, спомага за увеличаване на енергията и издръжливостта, нормализиране на кръвното налягане, оптималното функциониране на централната и периферна нервна система и намаляването на мускулната умора.

Какви са съставките на „Power 3”?

Tribulus Terrestris или още наричано у нас Бабини зъби или Демирбозан е топлолюбиво тревисто растение с пълзящи зелени стъбла. Екстракта от билката съдържа фурастанолови сапонини, които имат хормоно-регулиращо и мускулно-изграждащо действие, които са 40% в екстракта от билката, използвана за създаването на „Power 3”. Най-ценните качества на Бабини зъби са: повлияваща либидото, подпомагаща еректилната дисфункция, подпомага увеличаване на мускулната маса, поддържане на уринарния тракт, подпомагане на простатата.

Дамяна ( Turnera diffusa ) е наричана още от времето на древните маи „божествената билка“ , поради комплексната си полза за здравето на организма. Основното действие на Дамяна е в това, че допринася за увеличаването притока на кръв към интимните части, подобрява функцията на яйчниците и увеличава броя на сперматозоидите.

Rhodiola rosea или още наричано златен корен е многогодишно цъфтящо растение. Екстрактът от Златен корен и хранителните добавки, в които се влага се използват за повлияване на нервната система, адаптоген, тъй като екстрактът от растението подпомага тялото да се приспособи към промени в средата на живот – студ, жега, инфекции, физически стрес, надморски височини, бори умората, физическото и психическо изтощение, а от там се грижи и за здравето на сърцето.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът не е лекарствено средство! Не е заместител на разнообразното хранене!

Продуктът не се препоръчва на лица под 18 години, бременни и кърмещи жени! Не се препоръчва на лица алергични към някоя от съставките! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

От кого може да се приема продукта?

„Power 3” е подходящ както за мъже, така и за жени. Препоръчва се за лица над 18 години.

* Разрешение от Българска Агенция по Безопасност на Храните за пускане на пазара № ЦУ2000351

Съхранение: След отваряне на опаковката съхранявайте на сухо, защитено от слънчева светлина място и далеч от малки деца.