Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Препарат за отпушване на канали

Снимки

Препарат за отпушване на канали 1л

Оставете коментар

Наличност: В наличност

23,49 лв.
Веган

Подробности

Начин на употреба: Разклатете преди употреба. 1 капачка = 30ml.
За поддръжка: излейте 1½ капачка (45ml) от препарата във всяка дренажна тръба веднъж седмично, за да предотвратите образуване на запушване и неприятни миризми.
За отпушване: предварително източете застоялата вода и ако е възможно, излейте малко топла вода в канала, за да се отцеди. Излейте половината от бутилката (1/2 l). Оставете да подейства най-малко 8 часа без течаща вода.

Предпазни мерки при употреба: Да се съхранява на място, недостъпно за деца. В случай на консултация с лекар, имайте на разположение опаковката или етикета. Съдържа амилаза, липаза, целулаза. Може да предизвика алергична реакция.

Предназначение: Препаратът за отпушване на канализационни тръби активно разгражда сапун, мазнини, тоалетна хартия и други органични отпадъци, отговорни за запушването на тръбите в кухнята, банята и тоалетната (включително мелници за отпадъци). Премахва лошите миризми и не отделя токсични пари. Съвместим със септични ями и безопасен за пластмасови, метални и хромирани тръби.
Не разяжда.

Съхранение: На сухо място, далече от източници на топлина.

Допълнителна информация

Производител Etamine Du Lys
Съставки <5%: анионни повърхностно активни вещества. Съдържа също: ензими, парфюми, лимонен, метилизотиазолинон, бензизотиазолин (консерванти). Без сода каустик.
Продуктов № 290784
Нетно количество 1l
Държава производител Франция

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Препарат за отпушване на канали 1л

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена