Пробиотик Лиолакт 30 капсули x 400 мг

Selur Pharma

15.29лв

Без ГМОБез консерванти
  • Описание

  • Допълнителна информация

Предназначение: Лиолакт (Lyolact ®) поддържа и регулира бактериалния баланс на микрофлората на стомашно-чревния тракт при дисбактериози, диарии, стомашно-чревни инфекции, след лечение с антибиотици, а също така и при профилактика на усложнения съвместно с антибиотици, при нарушени функции на храносмилателната система (като подуване и киселини в стомаха, метеоризъм и запек, увреждане на чревната лигавица, лактазна недостатъчност). При редовна употреба нормализира имунната система, пряко и косвено оказва положително регулиращо въздействие на различни звена от защитните сили на организма при деца и възрастни, понижава алергичните реакции, потиска гнилостните бактерии (Enterobacteriaceae) при повишено газообразуване в червата, понижава нивата на „лошия” холестерол. Особено полезен е при ситуации водещи до стрес; нерационално хранене; при пътувания, свързани със смяна на климата и хранителния режим; при неблагоприятни екологични условия и диабет.

Странични действия: не са наблюдавани в посочените дози.

Противопоказания: при повишена чувствителност към някои от компонентите на продукта.

Начин на употреба: за възрастни по 2 капсули 2-3 пъти дневно, за деца от 3 до 16 години по 1 капсула 2 пъти дневно (сутрин и вечер) преди хранене, заедно с малко количество вода. Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Курс на употреба за деца и възрастни – ежегодно, не по-малко от 3 седмици през пролетта и есента. Допуска се целогодишна профилактична ежедневна употреба в указаните дози при лекарско наблюдение!

Не съдържа генетично модифицирани съставки и консерванти. Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното хранене.

Съхранение: в сухи помещения, при температура от 2°С до 8°С. Да се съхранява на недостъпни за деца места!