Пробиотик при бременност 30 капсули

Wren Laboratories

45.69лв

ВеганБез глутенБез оцветители
  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Подходящ за бременни жени от зачеването до раждането, както и за периода на кърмене до 6 месеца след раждането. Съдържа 3 научно изследвани щама от живи култури, за които е доказано, че преодоляват действието на стомашната киселинност, за да достигнат до червата живи. С добавени фруктоолигозахариди (FOS) фибри, внимателно подбрани при бременност, след раждане и кърмене.

Препоръчителен дневен прием: една капсула дневно, за предпочитане сутрин със закуската.

Дневният прием осигурява (0,3ml): живи култури 12 милиарда (12x109), фруктоолигозахариди (FOS) фибри 30mg.

Начин на употреба: При затруднения с преглъщането на капсулата, отворете и смесете съдържанието с хладка вода или храна. Може да се приема без прекъсване или по медицинско предписание.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, хора с тежки здравословни състояния трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Внимание: Живите култури не се препоръчват за хора с тежки здравословни състояния, например такива, които са подложени на тежка имуносупресия, страдат от панкреатит или мелена, са в интензивно отделение, имат поставен централен венозен катетър или пациенти с отворени следоперативни рани, освен ако не са под лекарско наблюдение.

Не съдържа изкуствени ароматизанти или оцветители.

Съхранение: на сухо и хладно място при температура под 25°C. Не е необходимо съхранение в хладилник. За максимална ефективност затваряйте плътно капака след всяка употреба и не отстранявайте сашето с десикант.